Neler Yeni

V249q ve mag275r karşılaştırma

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
İhsan Orhanq
Bütçe
3400
Arkadaşlsr selam iki monitör arasında kaldım
Asus tuf vg249q ve Msi optix mag275r
Asus alasım vardı ama acayip 600 tl zam yedi bi anda, öyle olunca ben de 27 inç olan msi ı tercih edicem gibi gözüküyor. Başka bi monitör öneriniz var mı? Ya da Asus 'un fiyatı düşer mi acaba eski seviyesine?

Ekler

• images (1) (27).jpeg
    images (1) (27).jpeg
    28.9 KB · Hit: 22
  • images (1) (26).jpeg
    images (1) (26).jpeg
    29 KB · Hit: 13

Jumong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Rahman Polat
Arkadaşlsr selam iki monitör arasında kaldım
Asus tuf vg249q ve Msi optix mag275r
Asus alasım vardı ama acayip 600 TL zam yedi bi anda, öyle olunca ben de 27 inç olan msi ı tercih edicem gibi gözüküyor. Başka bi monitör öneriniz var mı? Ya da Asus 'un fiyatı düşer mi acaba eski seviyesine?
2k olurmu

1080p alıyorsanız max 24 inç alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
İhsan Orhanq

Jumong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Rahman Polat
Sistemime 2k almam saçma olur mu? Bir de pivot istiyorum o yüzden msi ın o modelini almak istemedim.
2k önermemim sebebi attıklarınla aynı özelliklere sahip olması ekstradan avantajı 2 k olmasaydı
2k pek mantıklı olmayacaktır 1660 için rx6600xt için belki, attığım 2.tercih daha mantıklı olur ama bütçem 3500 ona göre alıcam dersen 2 k olanı al

PewelR

80+
Sistemime 2k almam saçma olur mu? Bir de pivot istiyorum o yüzden msi ın o modelini almak istemedim.
Hocam ana monitör olarak Nvidia kart alacaksanız g242 alın üstüne de ucuz yollu 60-75hz pivot bı monitör alır çift monitör yapar mis gibi kullanırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ana monitör olarak Nvidia kart alacaksanız g242 alın üstüne de ucuz yollu 60-75hz pivot bı monitör alır çift monitör yapar mis gibi kullanırsın
Sadece bir tavsiye ama karar size kalmış bişey

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
İhsan Orhanq
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sadece bir tavsiye ama karar size kalmış bişey
Yo estağfurullah ben almışken tam aliyim pivot özelliğiyle beraber fslan diye bu modellere bakıyordum. Dediğiniz şeyi yapıcak kadar yerim yok bir de.

2k önermemim sebebi attıklarınla aynı özelliklere sahip olması ekstradan avantajı 2 k olmasaydı
2k pek mantıklı olmayacaktır 1660 için rx6600xt için belki, attığım 2.tercih daha mantıklı olur ama bütçem 3500 ona göre alıcam dersen 2 k olanı al
Peki pivot ve ips önerebilceğin var mı başka bro?

Jumong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Rahman Polat
Yo estağfurullah ben almışken tam aliyim pivot özelliğiyle beraber fslan diye bu modellere bakıyordum. Dediğiniz şeyi yapıcak kadar yerim yok bir de.

ıps bakıyım hemen de pahalı olabilirler

pivot çok mu gerekli

PewelR

80+

Hem pivot hem ips hemde hz oranı yüksek olunca fiyat fazla uçuyor gibi geliyor bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,039,877
Üyeler
164,927
Son üye
amityamity159
Top Bottom