monitör 60 hz dandik mouse gamepower translucent klavye asus rog strix scope rx mousepad cakma razer galiatusbütçe nedir ekipmanların neler özellikle de monitorun kac hz markası ne
once monitorunu değiştirmeye bak kanka boşa para harcama mouseın o kadar etkisi yokmonitör 60 hz dandik mouse gamepower translucent klavye asus rog strix scope rx mousepad cakma razer galiatus
doğru reis bir monitör iyi olur aslındamouse ve mouse pad aim geliştirmez oynayışını rahatlatır aimini geliştireceğini düşünüyosan yanılırsın
o zaman bu monitör nasıl kanka https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y27-30-27-165hz-0-5ms-mprt-freesync-oyuncu-monitor.htmlonce monitorunu değiştirmeye bak kanka boşa para harcama mouseın o kadar etkisi yok
sistemin ne kanka 8kya monitor atıyorsun troll havası var sendereis monitör leş...
gtx 1660 super 16 ram r5 3500x b450m dragon troll degilim
kanka ben elden olsun güvenli olsun diyorum ama bakayımbunu alabilirisnGIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
internetten bir şey alınca güvensiz mi oluyor?kanka ben elden olsun güvenli olsun diyorum ama bakayım