Neler Yeni

Valorant 0.1 mb indirme sorunu

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
1650067313704.png

Yaklaşık 100mbps internet alıyorum 550 Okuma o civarlarda da yazma hızı olan bir SSD kullanıyorum başta 12mb ile indirirken bir anda 0.1'e düşüyor ve yaklaşık 5-10 dakika bekliyor bekledikten sonra tekrara 12mb ile indirmeye başlıyor biraz durduktan sonra tekrar 0.1'e düşüyor kafayı yemek üzereyim internet çözümlerine bakıyorum yönetici olarak başlatın diyorlar yine aynı modemi kapatıp açın diyorlar bir şey fark etmiyor çözümünü bulan varsa lütfen paylaşsın, csgo yüklemek valorant güncellemesinden daha az sürüyor. Sinir bozucu bir durum

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
Sorun yok biraz bekle sonradan indiriyor önceden dosyaları tanımlıyıp indiriyor bu yüzden 0.1 KB gösteriyor dediğim gibi sonradan düzeliyor.(başka bir forumda böyle yazmışlar)

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Alıntıyı görüntüle
Yaklaşık 100mbps internet alıyorum 550 Okuma o civarlarda da yazma hızı olan bir SSD kullanıyorum başta 12mb ile indirirken bir anda 0.1'e düşüyor ve yaklaşık 5-10 dakika bekliyor bekledikten sonra tekrara 12mb ile indirmeye başlıyor biraz durduktan sonra tekrar 0.1'e düşüyor kafayı yemek üzereyim internet çözümlerine bakıyorum yönetici olarak başlatın diyorlar yine aynı modemi kapatıp açın diyorlar bir şey fark etmiyor çözümünü bulan varsa lütfen paylaşsın, csgo yüklemek valorant güncellemesinden daha az sürüyor. Sinir bozucu bir durum
Şuan sunucularda sıkıntı var sanırım 500 ping alıyorum düzelmiyor, klasik valorant.

Reindi

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
çözümü çok basit bilgisayarı kapat yeniden aç dene olmazsa yeniden kapa aç yine dene illa ki olacak ben öyle çözdüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan sunucularda sıkıntı var sanırım 500 ping alıyorum düzelmiyor, klasik valorant.
sunucularda bir sıkıntı yok 5 sabit alıyorum?

Top Bottom