Neler Yeni

Valorant 16 mbps internet yeter mi?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar Babam bu ocakta yılbaşında hediye olarak bana pc alacak fakat bulundugum yerde altyapi yok intarnette benim odamda değil 16 mbps intarnet bana valorant gta 5 online Forza gibi oyunlarda yeterli olurmu şuanlık aktif download hızım 17.1 upload ise 1.5 yeterli olurmu veya idare eder mi? yardımcı olabilirmisiniz.
NOT:Kablosuz kullanacağım intarnet odamda değil.
8mbps kullanıyordum önceden 30-40 pingti fakat bizim internet sabah saatlerinden sonra suriyeden çekiyor gibiydi

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,735
İsim
Oozdmrsm
Arkadaşlar Babam bu ocakta yılbaşında hediye olarak bana pc alacak fakat bulundugum yerde altyapi yok intarnette benim odamda değil 16 mbps intarnet bana valorant gta 5 online Forza gibi oyunlarda yeterli olurmu şuanlık aktif download hızım 17.1 upload ise 1.5 yeterli olurmu veya idare eder mi? yardımcı olabilirmisiniz.
Valorant benim bidigim kadarıyla internet konusunda sıkıntılı bir oyun. Bende 100mbps internet varken bile cok fazla ping alıyorum. Yada benim internetimde bi sorun var 🙃

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
umut şahin
knkm kablosuz da pingin olacaktır bence modemden kablo ile bağlan

Ryrel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Salim
bende de 16 mbps var 30 ping civarı takılırken belirli bir zaman sonra 90dan aşağı düşmemeye başladı komik bir şekilde. ben de ethernet bağladım tekrar 30 ping civarına döndüm. bu mbps değerinin pingle bir alakası varsa bilmiyorum ama ben sana ethernet bağlamayı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,452
Üyeler
168,789
Son üye
nakai
Top Bottom