kaangzgz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 172
- İsim
- Özgür Kaan GÖZGÖZ
Evet arkadaşlar bugün bizzat benim 2 maçımda yaşadığım maçın ortasında mavi ekran hatası veren problemin çözümünü anlatıcam bir kaç adımda ben yaptım ve çözüldü umarım işinize yarar ^^
➣ Başlangıçtan VANGUARD'ı kapatma
Görev yöneticisine giriyoruz bu kısımdan başlangıça geliyoruz ve vanguardı devre dışı bıraktıktan sonra bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz.
➣ Bazı Crash dosyalarını silme
Burda windows+r kombinasyonu veya direk çalıştıra girip appdata yazıyor (yüzdesiz'%') Bu kısımdan Local - Valorant -Saved Bu klasörde crashes içine girip her şeyi siliyoruz burdan sonra burayı kapatmayın saveddan config klasörüne ardından CrashReportClient'a gelip her şeyi siliyoruz .
Evet bugün söyliceklerim bu kadar böyle bir hata ile karşılaşan biri olur ve foruma konu açarsa bu çözümü atarsanız sevinirim ^^ iyi günler .
➣ Güvenlik duvarından gerçek zamanlı korumayı kapatma.
Bu biraz saçma gelebilir ama oyun içinde ben bunu yapınca çözüldü belki bu patchden sonra bazı şeyler eklendi ve bunları zararlı tespit edip bilgisayarı koruma amaçlı oldu . Bende çözüme kavuşturan şey buydu bilmiyorum 3.partı yazılım kullanmadım. Ama bunuda yaptıktan sonra çözüme kavuştu➣ Başlangıçtan VANGUARD'ı kapatma
Görev yöneticisine giriyoruz bu kısımdan başlangıça geliyoruz ve vanguardı devre dışı bıraktıktan sonra bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz.
➣ Bazı Crash dosyalarını silme
Burda windows+r kombinasyonu veya direk çalıştıra girip appdata yazıyor (yüzdesiz'%') Bu kısımdan Local - Valorant -Saved Bu klasörde crashes içine girip her şeyi siliyoruz burdan sonra burayı kapatmayın saveddan config klasörüne ardından CrashReportClient'a gelip her şeyi siliyoruz .
Evet bugün söyliceklerim bu kadar böyle bir hata ile karşılaşan biri olur ve foruma konu açarsa bu çözümü atarsanız sevinirim ^^ iyi günler .