Haksız yere hile açmamıştım kuzenim geldi immortaldı o oynadı biraz her oyun 40+ üstü kill alıyordu sonra ben bir el girdim ban yedim1.raund ta.Hile acmadiysan neden yedin?
Al işte... Smurf ban sebebi kardeşim, haksız değiller.Haksız yere hile açmamıştım kuzenim geldi immortaldı o oynadı biraz her oyun 40+ üstü kill alıyordu sonra ben bir el girdim ban yedim1.raund ta.
Lna bende bronz vuruyordum smurf reportladılar yermiyim banArkadaşı zan altında bırakmak istemiyorum ama nedense ban yiyen kimse de hak etmiyor... Riot Games'in bu zulmünü (!) daha nereye kadar sineye çekeceğiz ey ahali?!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Al işte... Smurf ban sebebi kardeşim, haksız değiller.
smurf ban sebebiyse neden smurf diye bir şey var?Arkadaşı zan altında bırakmak istemiyorum ama nedense ban yiyen kimse de hak etmiyor... Riot Games'in bu zulmünü (!) daha nereye kadar sineye çekeceğiz ey ahali?!
Al işte... Smurf ban sebebi kardeşim, haksız değiller.
Hile ban sebebiyse neden hile diye bir şey var?smurf ban sebebiyse neden smurf diye bir şey var?
Smurfsen yiyebilirsin.Lna bende bronz vuruyordum smurf reportladılar yermiyim ban
peki 4 hazirandamı kalkar 27 mayıstamı?Hile ban sebebiyse neden hile diye bir şey var?
Aman yarrab aydınlanıyorum...
Smurfsen yiyebilirsin.
İlkinde 27 mayıs demisler ancak ikincide 4 haziran. Bana 4 haziran gibi geliyor. Bunu yapıyorlar mı bilmiyorum ancak sorunca ikinci inceleme falan yapıp belki banı uzatmış olabilirler. Eğer durum buysa 4 haziran diye tahmin ediyorum, net konuşamam. İstersen birdaha ticket atıp sor emin ol.peki 4 hazirandamı kalkar 27 mayıstamı?
Değil.Al işte... Smurf ban sebebi kardeşim, haksız değiller.
işte ticket atsamda engelliyorlarİlkinde 27 mayıs demisler ancak ikincide 4 haziran. Bana 4 haziran gibi geliyor. Bunu yapıyorlar mı bilmiyorum ancak sorunca ikinci inceleme falan yapıp belki banı uzatmış olabilirler. Eğer durum buysa 4 haziran diye tahmin ediyorum, net konuşamam. İstersen birdaha ticket atıp sor emin ol.
smurf le trolleyince ban sebebi diye biliyorum benDeğil.