Neler Yeni

Valorant 2 Kere Ticket

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
40 vurduğu için ban yemen imkansız gibi bir şey. Ticket atsan çözerlerdi zaten eğer öyle olsaydı.

Yüksek ihtimal hile açmışsındır.

Banın 4 haziranda açılır yüksek ihtimal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

smurf le trolleyince ban sebebi diye biliyorum ben
Smurf ban sebebi değil arkadaşlar.

Nedense banlanan herkes hile açmamış oluyor zaten.

talhaark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Arıkbuğa
Yanlış Yazmışım ilk ticketımda 27 mayıs 2.ticket da 4mayıs demiş yani 4 mayıstamı kalkıyo @Ricciardo

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Dilerse ticket atıp hile açmadım smurftüm desin o zaman açmaları gerekir, dediğine göre.
Kimse smurf olduğu için ban yemez.
Her el 40 vurduğu için de ban yemez. Yanlışlıkla banlasalar banı açılırdı, ticket atmış çünkü. Riot bunlarla ilgileniyor.

Mileven

80+ Silver
Smurf hesap ban sebebi değil.Hatta riot smurf hesap oldugunu algılıyor zaten.Seni banlama sebepleri boost olabilir çünkü aynı hesaptan az vururken birden çok vurmaya başlamışssın.

talhaark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Arıkbuğa
Ban kalkmış beyler

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
Adam smurf ban yememiş ki zaten boosttan ban yemiş immo arkadaşı 40+ kill alınca ban sistemi de hesabı boostlatıyor sanmış bu yüzden ban yemiş.

talhaark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Arıkbuğa
Adam smurf ban yememiş ki zaten boosttan ban yemiş immo arkadaşı 40+ kill alınca ban sistemi de hesabı boostlatıyor sanmış bu yüzden ban yemiş.
3.parti 15 20 adet dosya vardı bu arada bi de arkada açık kalmış olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Ertürk
Haksız yere yememiş olurmusun bilmem ama valorant 3.parti her uygulama ya ban sebebi diyor ve sorun şu dragon center yeni güncelleme ile voice control engine diye bir şey geldi gizli saklı duruyor kaldırmayı bulamadım fakat görev yönetisinden o uygulamaları kapat hwıd banın kalkmaz ama bundan sonra yemezsin ben bu yüzden haksız yere ban yedim 10hazirana kadar açamıyorum oyunu
(not pc parçalarından her hangi biri MSI ise oluyor)
instalock falanda olabiliyor en ufak hakarete de ban yiyorsun benim önerim işe yarar mı bilmem fakat virtualbox tan açabilirsin belki ama virtual box 32bit veriyor oyun 64bit bir şekilde böyle sistemin içinde ayrı bir sistem çalıştırabileceğin uygulamalar belki olur

cheat engine,crack oyunlar
kesin cheat engine den yemissindir bu arada sende denediysen belki olmuştur diğer oyunlarda da ban yedinmi bu olaydan sonra ben valo dan ban yedim bir ay sonra fortnite de ban yedim
1 hafta sonra zulada ban yedim hepsi teker teker banlanıyor
ayırca sana ticket atmışlar en azından bana ne dersem diyeyim sadece otomatik cevap bu sorun la alakalı BİLGİ almak istediğin her bilet kapatılacaktır
1 adam gibi bilgi verseler tam olarak ban yediğimi söyleseler keşke de susabilsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,384
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom