ChristianSerratos
80+ Silver
Ayarları en yüksek ve en aşağı çekin GPU CPU'ya ağırlık bindirin en karlısını seçin ama HZ değerinizden yukarda sabit bir FPS alıyorsanız sorun yok. Oyun takılma,donma gibi sorunlar oluyor Valorantta hatta mapten mape değişen optimizasyon sıkıntısı da olabiliyor. O yüzden FPS'e değil oyuna odaklanın derim.düşünüyorum. bikaç aya 4070 filan. ama ağırlıklı valorant oynuyorum
yok hiç bir sorun yok zaten 240fps in altınada inmiyor.sadece düşük geldi. teşekkür edeirm yorumlarınız içinAyarları en yüksek ve en aşağı çekin GPU CPU'ya ağırlık bindirin en karlısını seçin ama HZ değerinizden yukarda sabit bir FPS alıyorsanız sorun yok. Oyun takılma,donma gibi sorunlar oluyor Valorantta hatta mapten mape değişen optimizasyon sıkıntısı da olabiliyor. O yüzden FPS'e değil oyuna odaklanın derim.
Optimizasyonla açıklanabilecek bir düşüklük değil bence bu. Ben bile 5600 ile benzer fps alıyorum ki yanında da 1650s 4gb var. O işlemciyle ortalama 500-600 en yüksek 800-900 görmesi lazım.Ayarları en yüksek ve en aşağı çekin GPU CPU'ya ağırlık bindirin en karlısını seçin ama HZ değerinizden yukarda sabit bir FPS alıyorsanız sorun yok. Oyun takılma,donma gibi sorunlar oluyor Valorantta hatta mapten mape değişen optimizasyon sıkıntısı da olabiliyor. O yüzden FPS'e değil oyuna odaklanın derim.
Bu arada kaç P oynuyorsunuz hocam 1080 mi?düşünüyorum. bikaç aya 4070 filan. ama ağırlıklı valorant oynuyorum
evet 1080Bu arada kaç P oynuyorsunuz hocam 1080 mi?
Valorant gibi rekabetçi oyunlarda GPU da CPU da kendini yüzde yüz kullanmaz hocam o yüzden eğer Hz değerini geçiyorsa bir önemi kalmıyor pek. Altta ki linkte 4090a bakın 500 FPS üstünde kendini kısıtlıyor pek kullanmıyor bile.Optimizasyonla açıklanabilecek bir düşüklük değil bence bu. Ben bile 5600 ile benzer fps alıyorum ki yanında da 1650s 4gb var. O işlemciyle ortalama 500-600 en yüksek 800-900 görmesi lazım.
https ://www.youtube.com/watch?v=XxM-g5Io_TwValorant gibi rekabetçi oyunlarda GPU da CPU da kendini yüzde yüz kullanmaz hocam o yüzden eğer Hz değerini geçiyorsa bir önemi kalmıyor pek. Altta ki linkte 4090a bakın 500 FPS üstünde kendini kısıtlıyor pek kullanmıyor bile.
düşük baya 700 ün altını görmüyorum ben occt testi yapıp puanları atarmısınarkadaşlar başlıktada yazdıgım gibi 7800x3d işlemciyle valorantta ortalama 300-400fps alıyorum.
arada bi 600 700leri görğyor fakat çatışmalarda filan 300-400arası hep neden olabilir?
cpu sıcaklıgı 70dereceyi görmuyor
Şuan iştryim eve geçryim yaparımdüşük baya 700 ün altını görmüyorum ben occt testi yapıp puanları atarmısın
Sadece 8pin taktım o diğer +4 pin oc yapanlar için yqzmıştı plstformda biri oyüzden takmamıştım. Ondanmıdır acaba? Eve geçince takıp tekrar bakarımHocam bende 7800X3D ve Rtx 4060 Asus B650-A kullanıyorum benimde fps’im 700 lerden 380 lere düşüyor başka bir forumda daha gördüm aynı anakarta valorantta sorun yaşayan birisini sanırım anakart ile alakalı cpu pin girişi 8+4 siz kaç taktınız?