Neler Yeni

Valorant açılışta donma sorunu

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Merhabalar,
Öncelikle sistemim iyi. Hatta valoya göre çok iyi denilebilir. Normalde de 180-280 arası FPS alabiliyorum zaten. Ancak bu ara oyuna giriş yapamıyorum.
Oyunda ana menüde donma meydana geliyor. Donma diyorum ama bildiğin yanıt vermiyor hatası alıyorum. Tıklayınca falan mouse imleci dönüyor. Öyle bir hata. Hiç bir işlem yapamıyorum, görev yöneticisinde zaten oyun yanıt vermiyor olarak görülüyor.
Oyunu sildim yükledim aynı sorun devam ediyor. Pubg de oynuyorum o da benzer sıkıntım yok. Driverlarim ve windowsum güncel. Bu durumun çözümünü bilen var mıdır?

LaketrooS

80+ Silver
Merhabalar,
Öncelikle sistemim iyi. Hatta valoya göre çok iyi denilebilir. Normalde de 180-280 arası FPS alabiliyorum zaten. Ancak bu ara oyuna giriş yapamıyorum.
Oyunda ana menüde donma meydana geliyor. Donma diyorum ama bildiğin yanıt vermiyor hatası alıyorum. Tıklayınca falan mouse imleci dönüyor. Öyle bir hata. Hiç bir işlem yapamıyorum, görev yöneticisinde zaten oyun yanıt vermiyor olarak görülüyor.
Oyunu sildim yükledim aynı sorun devam ediyor. PUBG de oynuyorum o da benzer sıkıntım yok. Driverlarim ve windowsum güncel. Bu durumun çözümünü bilen var mıdır?
bir fikrim var oyunu silin bide riotu vanguardı flnde dosyalardan fln silin tüm dosyalarını silin bide temp klasörlerini temizleyin. düzelir umarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Umut Ünal
Merhabalar,
Oyunu sildim yükledim aynı sorun devam ediyor. PUBG de oynuyorum o da benzer sıkıntım yok. Driverlarim ve windowsum güncel. Bu durumun çözümünü bilen var mıdır?
Donduğu zaman Ctrl win shift b yapmayı dene ekran kartını yeniler

Top Bottom