Oyunu mu driveri mi?sanırım driver'ı güncellerken girdiğin için sapıtmış olabilir. Silip tekrar kurmak çözüm olabilir.
Driversa nasil kurcam anlatir misin?sanırım driver'ı güncellerken girdiğin için sapıtmış olabilir. Silip tekrar kurmak çözüm olabilir.
Bir cevap verir misin driveri mi oyunu mu?sanırım driver'ı güncellerken girdiğin için sapıtmış olabilir. Silip tekrar kurmak çözüm olabilir.
DDU ile silebilirsin ama o tüm Driverları siliyor diye biliyorum. Ayrıca bu tarz kurulum kısımlarında mümkünse bir şey yapmamaya çalışın.Driversa nasil kurcam anlatir misin?
Tamam peki driveri silmeden tekrar kurdum ben oyle bir ozellik var geforce experinceda tekrar kur diye ordan hizli kurulum yaptim sorun devam ediyorDDU ile silebilirsin ama o tüm Driverları siliyor diye biliyorum. Ayrıca bu tarz kurulum kısımlarında mümkünse bir şey yapmamaya çalışın.
Oyunu yükluyeyim yükleme linki atar misin zamaninda ben kapali betadaki linkten yukledim belki değişmiştirAgacım sakin olBen oyunu kastediyordum. Driver'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Ama içim rahat etsin derseniz, Driver'ı da kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz. Driver muhabbeti tam bilgim dahilinde olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem. Araştırabilirsiniz nasıl yapacağınızı. Ya aslında biliyorum da, ne kadar sağlıklı ondan şüpheliyim.
Valorant indir yazsan direk Riot'un sitesi çıkar zaten.Tamam peki driveri silmeden tekrar kurdum ben oyle bir ozellik var geforce experinceda tekrar kur diye ordan hizli kurulum yaptim sorun devam ediyor
Post automatically merged:
Oyunu yükluyeyim yükleme linki atar misin zamaninda ben kapali betadaki linkten yukledim belki değişmiştir
Riot'a bilet atsan daha iyi. Onlar çözümü direk sunacaklardır.indirdim yine aynı hata