Valorant açilmamaya başladi

Impe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,742
Normal pcyi açtim driver güncelledim o guncellenirken bir oyuna gireyim dedim oyun pc yi yeniden başlat olmazsa destekle konus diyor driver bitince 3 defa reset attim hâlâ ayni hatayi veriyor

sanırım driver'ı güncellerken girdiğin için sapıtmış olabilir. Silip tekrar kurmak çözüm olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
sanırım driver'ı güncellerken girdiğin için sapıtmış olabilir. Silip tekrar kurmak çözüm olabilir.
Oyunu mu driveri mi?
Post automatically merged:

Driversa nasil kurcam anlatir misin?

Bir cevap verir misin driveri mi oyunu mu?

Agacım sakin ol :D Ben oyunu kastediyordum. Driver'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Ama içim rahat etsin derseniz, Driver'ı da kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz. Driver muhabbeti tam bilgim dahilinde olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem. Araştırabilirsiniz nasıl yapacağınızı. Ya aslında biliyorum da, ne kadar sağlıklı ondan şüpheliyim.

• Beğen
DDU ile silebilirsin ama o tüm Driverları siliyor diye biliyorum. Ayrıca bu tarz kurulum kısımlarında mümkünse bir şey yapmamaya çalışın.
Tamam peki driveri silmeden tekrar kurdum ben oyle bir ozellik var geforce experinceda tekrar kur diye ordan hizli kurulum yaptim sorun devam ediyor

Agacım sakin ol :D Ben oyunu kastediyordum. Driver'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Ama içim rahat etsin derseniz, Driver'ı da kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz. Driver muhabbeti tam bilgim dahilinde olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem. Araştırabilirsiniz nasıl yapacağınızı. Ya aslında biliyorum da, ne kadar sağlıklı ondan şüpheliyim.
Oyunu yükluyeyim yükleme linki atar misin zamaninda ben kapali betadaki linkten yukledim belki değişmiştir

Tamam peki driveri silmeden tekrar kurdum ben oyle bir ozellik var geforce experinceda tekrar kur diye ordan hizli kurulum yaptim sorun devam ediyor

Oyunu yükluyeyim yükleme linki atar misin zamaninda ben kapali betadaki linkten yukledim belki değişmiştir
Valorant indir yazsan direk Riot'un sitesi çıkar zaten.

En iyisi valorant desteğe bilet (yardım isteği) atmak .
Bende de aynısı oldu ama onlar en güzel şekilde yaptılar.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,956
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri