Yağmacı kostümlerinde Vandal var ancak pek kullanmıyorum. Phantom skini olarak anomali de var aslında. Tüm şeriflere alışkınım ikisi arasında kararsızım bir dönem anomali seviyordum. Şu an yağmacı şerif daha iyi gibi geliyor. Anomali olan arkadaşım al diyor, yağmacı olan arkadaşımda Anomali daha iyi onu al diyor. Bu yüzden kararsız kaldım.Yağmacı normal sheriff'e daha fazla benziyor. Eğer normal sheriff'e alışıksanız Anomali başta değişik gelebilir.
Ben olsam Anomali tercih ederdim.
Neredeyse 40 gündür falan ghost ve sheriff bekliyorum..Bence yağmacı daha güzel fakat mağazana gelir mi beklenir mi orasını bilemem
Siz hangisini istiyorsunuz o önemli.Yağmacı kostümlerinde Vandal var ancak pek kullanmıyorum. Phantom skini olarak anomali de var aslında. Tüm şeriflere alışkınım ikisi arasında kararsızım bir dönem anomali seviyordum. Şu an yağmacı şerif daha iyi gibi geliyor. Anomali olan arkadaşım al diyor, yağmacı olan arkadaşımda Anomali daha iyi onu al diyor. Bu yüzden kararsız kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neredeyse 40 gündür falan ghost ve sheriff bekliyorum..
Anomali veya iyon benceMerhaba arkadaşlar Yağmacı Sheriff bekliyordum aslında ama mağazaya Anomali düşmüş. Anomali alınır mı?
Aklımda olan Yağmacıydı. Şu an Anomali mağazaya gelince almak istedim ancak Yağmacıyı mı beklesem bilemiyorum.Siz hangisini istiyorsunuz o önemli.
Neden yağmacı değil pekiAnomali veya iyon bence
Yağmacı çok kullandım.Aklımda olan Yağmacıydı. Şu an Anomali mağazaya gelince almak istedim ancak Yağmacıyı mı beklesem bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden yağmacı değil peki
Daha önce mağazanıza gelmişse gelme ihtimali düşüyor sanırım.Aklımda olan Yağmacıydı. Şu an Anomali mağazaya gelince almak istedim ancak Yağmacıyı mı beklesem bilemiyorum.
Bu yağmacı skinleri falan öyle arada bir geliyor mu ben her desen 1 kez gelir diye tahmin ediyordumMerhaba arkadaşlar Yağmacı Sheriff bekliyordum aslında ama mağazaya Anomali düşmüş. Anomali alınır mı?
Anomali var maalesef pişman oldum ve yağmacı aldım.Merhaba arkadaşlar Yağmacı Sheriff bekliyordum aslında ama mağazaya Anomali düşmüş. Anomali alınır mı?
Anomali konusunda neden pişman oldunuz acabaAnomali var maalesef pişman oldum ve yağmacı aldım.
Sonuç:yağmacı daha güzel
set halinde 1 defa geliyor sonra parça parça geliyorBu yağmacı skinleri falan öyle arada bir geliyor mu ben her desen 1 kez gelir diye tahmin ediyordum
Bende vandala bir skin almak istiyorum ama doğru düzgün bir şey yok markette çöp hepsi