Neler Yeni

Valorant BERBAT Bir Oyun (Herkes Aynı Fikirde Olacak Değil)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Saçma düşüncelerde bugün!
Herkesin zevki bir değil buna sen karışamazsın. İsteyen istediği türde oyunu istediği saat oynar. İster kitap okur ister film izler. İsterse her ikisini de yapar.
D-Dstoum Maa Byöel Mi Yzaamk Dhaa İi Yoksa Böyle Yazmak mı Daha İyidir Dostum Hem Bu Sadece Bir Öneridir Valorant Veya Rekabetçi Oyunların Kötülüğünü Anlatmaya Çalışıyordur

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Bağımlılık konusunda haklısın ama berbat oyun konusuna katılmıyorum pek. Bağımlı olduğum kadar bu oyunlari bırakmak da benim elimde. Kitap okuyarak bir şeyler kazanabilirdim ama ben oynayarak eğlenmeyi seçtim pişman da değilim yine olsa yine yapardım

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
3-5 etkileşim için tüm popüler oyunlara sallayıp üstüne R6'ya kötü diyorsun, oyun zaten türünün ilk ve tek örneği yani iyi de olsa kötü de olsa tekel bir ürün alternatifi yok. Ayrıca ben bunu diyince herkesin kendi düşüncesi diyeceksin doğru, herkesin kendi düşüncesi benim de düşüncem etkileşim için bu kadar saçmalama mantıklı bir konu aç gerçekten bir tutarlılığı olan nesnel olan bir konu, herkesin aynı düşünmesi gereken bir konu mesela ben de uzun uzun o konu hakkında görüşümü yazayım.

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Son Zamanlarda Bu Bilgisayarım Beni Düşünmeye Başladı :D Valorant Falan Hep Kasıyor :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,124
İsim
Turuncu Keskin
Saçma kadar gıcık edici bir laf yok.
"Oyuna da zaman ayırıyorum hayatıma da aslında biraz kişinin kendi ile alakalı" yazmak varken saçma yazıyorsunuz sadece forumdaki kişilere olan inancım kırılıyor.
Kişinin kendisiyle alakalı olduğunu ayrıyeten not olarak düşmemize gerek yok ki, bunu anlayabilecek bir birey olduğunu düşünüyorum. Eleştiri bu, iyi veya kötü. Herkes iyi şekilde eleştiri yapacak diye bir kaide yok zaten, benim açımdan saçma bir bakış açısı. Oturup 7-24 oyun oynarsan tabi ki vakit kalmaz, her şeyi dengesinde tutmak gerekiyor.

Avolay

80+ Gold
Bağımlılık konusunda haklısın ama berbat oyun konusuna katılmıyorum pek. Bağımlı olduğum kadar bu oyunlari bırakmak da benim elimde. Kitap okuyarak bir şeyler kazanabilirdim ama ben oynayarak eğlenmeyi seçtim pişman da değilim yine olsa yine yapardım
Aynısını ben de yapıyorum işte :D Ama şöyle bir olay var oyun seni bağımlı olmaya yönlendiriyor oyunun mekanikleri vs. güzel bunlara gram değinmemişim fakat altında yatan düşünce berbat benim için.
Bırakmak değil de Rannked için tryhard oynamamaya başlayacağım sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kişinin kendisiyle alakalı olduğunu ayrıyeten not olarak düşmemize gerek yok ki, bunu anlayabilecek bir birey olduğunu düşünüyorum. Eleştiri bu, iyi veya kötü. Herkes iyi şekilde eleştiri yapacak diye bir kaide yok zaten, benim açımdan saçma bir bakış açısı. Oturup 7-24 oyun oynarsan tabi ki vakit kalmaz, her şeyi dengesinde tutmak gerekiyor.
Tamam da oyunun yapısı seni bağımlı edebilmek üzerine eleştirdiğim şey bu tonla maç kazanman lazım rank atlamak için.
Rank için oynamadıktan sonra hoş oyun. Saçma bir eleştiri olmuş o zaman :D

3-5 etkileşim için tüm popüler oyunlara sallayıp üstüne R6'ya kötü diyorsun, oyun zaten türünün ilk ve tek örneği yani iyi de olsa kötü de olsa tekel bir ürün alternatifi yok. Ayrıca ben bunu diyince herkesin kendi düşüncesi diyeceksin doğru, herkesin kendi düşüncesi benim de düşüncem etkileşim için bu kadar saçmalama mantıklı bir konu aç gerçekten bir tutarlılığı olan nesnel olan bir konu, herkesin aynı düşünmesi gereken bir konu mesela ben de uzun uzun o konu hakkında görüşümü yazayım.
Etkileşim için konu açsam sence bu kadar eleştiri alacağını bildiğim bir konu mu açarım?
Mesaj kasmak gibi bir derdim yok ama mecburen yazıyorum.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Aynısını ben de yapıyorum işte :D Ama şöyle bir olay var oyun seni bağımlı olmaya yönlendiriyor oyunun mekanikleri vs. güzel bunlara gram değinmemişim fakat altında yatan düşünce berbat benim için.
Bırakmak değil de Rannked için tryhard oynamamaya başlayacağım sanırım

Tamam da oyunun yapısı seni bağımlı edebilmek üzerine eleştirdiğim şey bu tonla maç kazanman lazım rank atlamak için.
Rank için oynamadıktan sonra hoş oyun. Saçma bir eleştiri olmuş o zaman :D

Etkileşim için konu açsam sence bu kadar eleştiri alacağını bildiğim bir konu mu açarım?
Mesaj kasmak gibi bir derdim yok ama mecburen yazıyorum.
Açıkçası amacın tartışma konusu açmak olsa bilimsel temelleri olan bir kaynak ile açardın ve bende derdim ki evet doğru fakat herkesin rekabetçi oyunları oynayış amacı farklı ben bunu sana nesnel olarak kanıtlayabilirim. Daha fazla mesaj atıp etkileşim kastırmak istemiyorum fakat bu konunun açılış amacının altında yatan psikoloji bariz belli.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostum öyleyse oyunlar neden var? Oyunlar sadece zaman israfı değil, oyunlardan neler doğuyor. Öyle oyundan insanlar tanıdım ki, reel arkadaşlarıma bedel oldular. Maçlarda denk geldim, ekledim, defalarca kez oyunlara girdik, sohbet ettik, muhabbet ettik. Oyunlar boş beleş şeyler değil. Ben bunun kanaatindeyim.

Avolay

80+ Gold
Forumdaki insanların düşüncemin üzerinde ekleme çıkarma yapaktan ziyade direkt beni eleştirerek "saçma , herkes istediğini yapar" gibi yorumlarda bulunması bana tekrar halkımızın ortalama eleştiri kaldırma seviyesini hatırlattı.
Mesaj kasmış olmakla da suçlandığıma göre kilitlettiriyorum konuyu. Düşüncelerimizi dahi aktaramayacağız bu forumda aman birilerinin hoşuna gitmez diye.
Eklediğim alt metinden sonra bile yıkıcı eleştiriler gelmeye devam etti. Bir daha tartışma konusu açmayı düşünürken bu konu aklıma gelir silerim hızlıca.
Teşekkürler cidden :D
Bayağı yararlı oldu özellikle "herkes istediğini yapar" diyenler.

Bu arada medeni şekilde konuşmasını bilen insanlara teşekkür ederim. Bu konuda düzgünce karşıt fikirli olsak bile yazan insanlar oldu :love:.
Benimle aynı fikirde olanlara diyeceğim bu konuda duyar kasmaya ya da yıkıcı eleştiri yapmaya çalışan kişilerin hangi kitleden olduğu belli.
Bu ülkede "Beni stres eden oyun bir işe yaramıyor , onu fark ettim" demek bile linç sebebi...
@Vesemir Dayı konuyu kilitler misin?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,283
Üyeler
161,025
Son üye
xRİO