Neler Yeni

Valorant cihaz banı kaldırma ne kadar

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Aydemir
arkadaşlar bizim burda ki bi bilgisayarcıya sorduğumda 250 lira istedi şoke oldum :D fiyatları hiç bilmiyorum da normalde ne kadardır acaba bunun fiyatı yoksa normali bu mu bilen var mı

ErenMaiky

80+ Silver
(cihaz banı kaldırma diye bişi yok) haberine parçalarını değiştirir anca fakat yinede olmayabilir

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
(cihaz banı kaldırma diye bişi yok) haberine parçalarını değiştirir anca fakat yinede olmayabilir
nasıl yok hocam ? anakart numarasını değiştiriyorlar da karışık bir işlem ben beceremem diye bilgisayarcıya gittim

ErenMaiky

80+ Silver
ya sadece anakarta ban atmadılarsa? bütün parçalarada atmış olabilirler bir araştır istiyosan çünkü sadece anakart a atmayanlarıda duymuştum, sırf bu ban için pc değiştirenler oldu

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
vidalarına kadar ban atmışlar herhalde .d

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya sadece anakarta ban atmadılarsa? bütün parçalarada atmış olabilirler bir araştır istiyosan çünkü sadece anakart a atmayanlarıda duymuştum, sırf bu ban için pc değiştirenler oldu
yok süreli yedim ben 3 ay beklemeyeyim diye gideyim açtırayım diyorum da tüm parçalara atıyorlarsa biraz riskli olabilir 250 lira istedi pahalı geldi bana bir de açılmazsa sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:

vidalarına kadar ban atmışlar herhalde .d
normalde ne kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,440
Üyeler
161,051
Son üye
erbak