Olay sonrasında daha önce yaşamadığım bir şey olduğundan YT üzerinden araştırdım pc mi sıfırladım yedekleme yapmadan yine yalancı durumuna düşücem fakat burada varsa özel direct mesaj gibi bir şey dc mi yazayım anlatayım sana detaylı detaylıcrack dediğin şeyler nelerdi diye sorsam? Fotoğraflarını atar mısın?
Evet smurf kasıp sonrasında satıyorum bir yerden para gelmesi lazım kimse kusura bakmasın o konudaNedense herkes üçüncü yazılım kurmuyor öyle ban yiyor ve smurfsun iyiki banlandın birdahada açılmaz umarım
tekrardan diyorum İYİKİ BANLANMIŞ HESABIN Umarım asla açılmazOlay sonrasında daha önce yaşamadığım bir şey olduğundan YT üzerinden araştırdım pc mi sıfırladım yedekleme yapmadan yine yalancı durumuna düşücem fakat burada varsa özel direct mesaj gibi bir şey dc mi yazayım anlatayım sana detaylı detaylı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet smurf kasıp sonrasında satıyorum bir yerden para gelmesi lazım kimse kusura bakmasın o konuda
Cidden yazık size ya şu foruma belki yardımcı olabilecek birileri vardır diye giriyorum sizler gibi bela okuyan, olayı bilmeden veyahut sormadan yorum yapan insanlarla karşılaşıyorum hayatımda ilk defa bir sebepte sonuç bulamadım diye gittim bir foruma yazdım onda da linç yedim cidden yazık size cidden...tekrardan diyorum İYİKİ BANLANMIŞ HESABIN Umarım asla açılmaz
Yeni anakart alırsaHWID yiyince bir daha girilmiyor o bilgisayardan. Anakarta ban atıyorlar direkt.
en çok kime yazık biliyormusun senin o acımadığın insanlar, o oyundaki rank kasmak için uğraşıyorlar ama senin gibi kansız vicdansız smurfler umursamaz bile asıl onlara yazık son kez söyleyim Umarım açılmazCidden yazık size ya şu foruma belki yardımcı olabilecek birileri vardır diye giriyorum sizler gibi bela okuyan, olayı bilmeden veyahut sormadan yorum yapan insanlarla karşılaşıyorum hayatımda ilk defa bir sebepte sonuç bulamadım diye gittim bir foruma yazdım onda da linç yedim cidden yazık size cidden...
Paranın gelebileceği onca yer varken insanların haklarına girerek ve oyunlarını baltalayarak para kazanmak mı mmmmh en sevdiğimdenEvet smurf kasıp sonrasında satıyorum bir yerden para gelmesi lazım kimse kusura bakmasın o konuda
Elo Boost da ban sebebi zaten? Farklı IPden giten biri sürekli iyi vuruyor ve o kişi girmeyi kestikten sonra hesap hızla düşüş yaşıyorsa Boostlayan IP birkaç kere bunu tekrar ederse ban yiyor gibi bir yapay zeka var işleyiş tamamen sallama ama bu işlevde bir yapay zeka var AFİYET OLSUNOlay sonrasında daha önce yaşamadığım bir şey olduğundan YT üzerinden araştırdım pc mi sıfırladım yedekleme yapmadan yine yalancı durumuna düşücem fakat burada varsa özel direct mesaj gibi bir şey dc mi yazayım anlatayım sana detaylı detaylı
Evet smurf kasıp sonrasında satıyorum bir yerden para gelmesi lazım kimse kusura bakmasın o konuda
Hwid banın açılması için bir kaç yöntem var işe yarar mı bilmiyorum neyden ban yendiğini ritonun açıklama zorunluluğu yokArkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi anlamadığım bir şekilde HWID ban yedim allahtan smurfümdeydim ana hesaptayken yemedim sorum şu ki Valorant da ki HWID banları permenent mı yoksa süreli mi onu merak ediyorum? yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
EDİT: Canım kardeşlerim ve abilerim bakın boşa yere linç ediyorsunuz ticket attım fakat kaç gündür dönüş alamadım smurf hesapta girdiğim maçta videodaydım ve ondan önceki maçların çoğunda da videom açıktı hani ben orada bir sonuç alamadım en azından burada birileri bilgilendirme yapar dedim ve linç ediliyorum cidden üzücü...
Cheat Engine gibi programlar açıktıysa onlar sorun yaratmış olabilir, bu tarz programlar yapabiliyor. HWID yediysen kalkana kadar ana hesaba da giremezsin...Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi anlamadığım bir şekilde HWID ban yedim allahtan smurfümdeydim ana hesaptayken yemedim sorum şu ki Valorant da ki HWID banları permenent mı yoksa süreli mi onu merak ediyorum? yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
EDİT: Canım kardeşlerim ve abilerim bakın boşa yere linç ediyorsunuz ticket attım fakat kaç gündür dönüş alamadım smurf hesapta girdiğim maçta videodaydım ve ondan önceki maçların çoğunda da videom açıktı hani ben orada bir sonuç alamadım en azından burada birileri bilgilendirme yapar dedim ve linç ediliyorum cidden üzücü...
yok ben sana cevap vermiyeceğim hadi yoluna kolay gelsin.Elo Boost da ban sebebi zaten? Farklı IPden giten biri sürekli iyi vuruyor ve o kişi girmeyi kestikten sonra hesap hızla düşüş yaşıyorsa Boostlayan IP birkaç kere bunu tekrar ederse ban yiyor gibi bir yapay zeka var işleyiş tamamen sallama ama bu işlevde bir yapay zeka var AFİYET OLSUN
Doğrudur en azından ne kadar yediğimi veyahut permamı yediğimi öğreneyim o kafi bana yorum için sağ ol iyi akşamlar.Hwid banın açılması için bir kaç yöntem var işe yarar mı bilmiyorum neyden ban yendiğini ritonun açıklama zorunluluğu yok
Kusura bakma o kadar linç mesajı geldi ki göremedim yorum için sağ ol fakat dediğim gibi herhalde tek suçum smurf onun harici yaptığımda bir şey yok ama tekrardan teşekkür ederim yorumun için iyi akşamlar.İyi olmuş der kenara çekilirim
Yorumun için çok teşekkür ederim bende o tarz bir şey olabileceğini düşünüyorum fakat bilmiyorum bilgilendirici yorumun için teşekkür ederim iyi akşamlar.Cheat Engine gibi programlar açıktıysa onlar sorun yaratmış olabilir, bu tarz programlar yapabiliyor. HWID yediysen kalkana kadar ana hesaba da giremezsin...
yorum ve bilgilendirme için teşekkür ederim herhangi bir hile daha önce ne kullandım nede hile ile elo kastım anlamadım bakalım süreli vakit çabuk geçer derler 5. gün ticket a halen daha dönmediler. Teşekkür ederim tekrardan yorum için iyi akşamlar.geçmiş olsun. ticket atarak süresini öğrenebilirsiniz. ilk banları bazen 6 ay atıyorlar. o bilgisayardan başka hesapla giremezseniz ban süresince. (hile açtıysanız umarım sınırsızdır)
Elo boost ban seebi , ben, görmezden gelince geçmeyecek Neyse Valorant oynayayımyok ben sana cevap vermiyeceğim hadi yoluna kolay gelsin.
Doğrudur en azından ne kadar yediğimi veyahut permamı yediğimi öğreneyim o kafi bana yorum için sağ ol iyi akşamlar.
Kusura bakma o kadar linç mesajı geldi ki göremedim yorum için sağ ol fakat dediğim gibi herhalde tek suçum smurf onun harici yaptığımda bir şey yok ama tekrardan teşekkür ederim yorumun için iyi akşamlar.
Yorumun için çok teşekkür ederim bende o tarz bir şey olabileceğini düşünüyorum fakat bilmiyorum bilgilendirici yorumun için teşekkür ederim iyi akşamlar.
yorum ve bilgilendirme için teşekkür ederim herhangi bir hile daha önce ne kullandım nede hile ile elo kastım anlamadım bakalım süreli vakit çabuk geçer derler 5. gün ticket a halen daha dönmediler. Teşekkür ederim tekrardan yorum için iyi akşamlar.