Onurkotlutok05
80+ Gold
Hocam TC eksik kalmış tcnizi yazın(!)
Umarım kalıcıdır.
haklılar kızmakla ve bende kızdım hiç denememeliydin o hileyiAlıntıyı görüntüle
Başladılar yine.
''Direk'' değil ''Direkt''Direk arkadaşa verdim hesabı vb. Desen bile açarlardı!!!! Yayıncılar direk öyle diyor açılıyor
2 kere hile açıyosun insanların oyun zevkini bozduğun için kızgın atıyorum ve başladılar yine yazıyorsun hangi reaksiyonu göstereceğime bırak da ben karar vereyimAlıntıyı görüntüle
Başladılar yine.
Ünlem (!) Var ama hocam''Direk'' değil ''Direkt''
Ayrıca adamlar aynı IP ile girildiğini göremeyecek mi? Arkadaşıma verdim demek çok boş bir yalan. Doğruyu söylemek iyidir.
Hakettiğini biliyosun onların o tepkiyi vermesinemi laf yapıyosunuz umarım kalıcı olur hatanı anlarsın.Alıntıyı görüntüle
Başladılar yine.
2 kere hile açıyosun insanların oyun zevkini bozduğun için kızgın atıyorum ve başladılar yine yazıyorsun hangi reaksiyonu göstereceğime bırak da ben karar vereyim
hem suçlu hem güçlüAlıntıyı görüntüle
Başladılar yine.
Dersimi aldığımı söyledim. Beddua etmenize gerek yok. Bir yere kadar haklısınız kabul ediyorum oyun dengesini bozdum. Ama bunu beddua ederek değil. Tavsiye vererek yazarsanız iyi olur. Beddua yazınca veya kötü bir dilek dileyince "hawli" olmuyorsunuz.Hakettiğini biliyosun onların o tepkiyi vermesinemi laf yapıyosunuz umarım kalıcı olur hatanı anlarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi: