Ben klasgameden alıyorum diğer satan yerlere göre daha uygunyağmacı vandal almayı düşünüyorum en ucuz vp nerde
Hepsiburada
premium ile yüzde 10
nays ile yüzde 10 geliyor
2850 vp 170 TL'ye aldık
Ben klasgameden alıyorum diğer satan yerlere göre daha uygun
peki diyelimki ben beyaz yağmacı vandal aldım mor yağmacı vandalı radyanit puanlamı alınır yoksa ayreten vp vermem mi lazımBuradaRazer Gold & Silver - The Ultimate Game & Entertainment Recharge
Top-up thousands of games and entertainment content on Razer Gold catalog to enjoy exclusive game deals and Razer Silver rewards!gold.razer.com
400rp alıp valoranta girdiğinde 300vp oluyor.
Beyaz almiyorsun sen duz mor aliyorsun diger renkleri radyanit ile aciyorsun vp yokpeki diyelimki ben beyaz yağmacı vandal aldım mor yağmacı vandalı radyanit puanlamı alınır yoksa ayreten vp vermem mi lazım
he tamam teşekkürlerBeyaz almiyorsun sen duz mor aliyorsun diger renkleri radyanit ile aciyorsun vp yok
Önce default olanı alıyorsun mor olan radyanitle işte seviye açıyorsun sonra da 15 radyanit karşılığında rengi açabiliyorsunpeki diyelimki ben beyaz yağmacı vandal aldım mor yağmacı vandalı radyanit puanlamı alınır yoksa ayreten vp vermem mi lazım