Valorant hesabı alacağım bu hesabı almayı düşünüyorum bu fiyata değermi!!!

ilk maili falanda var bana okey gibi geldi sizce alınır mı?
bu kadar ediyor muydu ya valorant hesapları. Bende skin olarak daha dolu hesap var rank asc elo asc 3 immo1 max rank immo 3 300 rr ne kadar eder acaba içinde de 4.5k vp var

pahalı + olarak item satıştan alma gamermarkt üzerinden al daha güvenilir dolandırıcılık ihtimaline karşı dava açabiliyolar

bu kadar ediyor muydu ya valorant hesapları. Bende skin olarak daha dolu hesap var rank asc elo asc 3 immo1 max rank immo 3 300 rr ne kadar eder acaba içinde de 4.5k vp var
fotoraf atarsan nekdara satabileceğini söyliyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk maili falanda var bana okey gibi geldi sizce alınır mı?
bu hesapa 4k veririm

pahalı + olarak item satıştan alma gamermarkt üzerinden al daha güvenilir dolandırıcılık ihtimaline karşı dava açabiliyolar
itemsatış üstüne güvenilir yok

şöyle bişey var bu hesap gibi hesaplar biraz daha ucuz ama ik mailiyle devredilmio sonradan sıkıntı yaratabiliyo

yanlış bilgilendirme insanları
Yıllardır kullandığım dayımın da başarı puanı yüksek bir satıcı olması nedeniyle bunu söyledim, sen anlat reis en güvenilir neresi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam item satışta satılan hesapların %70 i random mailli sandığınız
kardeşim almadan önce ona bakmak zorundasın sen alıcısın, itemsatış da art niyetli satıcı çok ama diğer yerlerde hiç yok sanki. alırkende ona bakmadan direkt alıyorsan geçmiş olsun zaten

Yıllardır kullandığım dayımın da başarı puanı yüksek bir satıcı olması nedeniyle bunu söyledim, sen anlat reis en güvenilir neresi?
mailli hesap için gamermark yazdım zaten yukarıda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,927
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri