Valorant hesabı alacağım bu hesabı almayı düşünüyorum bu fiyata değermi!!!

mailli hesap için gamermark yazdım zaten yukarıda
davayı her yerde açıyorsun kardeşim elinde ss olduğu zaman neresi olsa açarsın, itemsatışa da çok dava açılıyor çözülüyor biliyoruz biz bunları

Yıllardır kullandığım dayımın da başarı puanı yüksek bir satıcı olması nedeniyle bunu söyledim, sen anlat reis en güvenilir neresi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim almadan önce ona bakmak zorundasın sen alıcısın, itemsatış da art niyetli satıcı çok ama diğer yerlerde hiç yok sanki. alırkende ona bakmadan direkt alıyorsan geçmiş olsun zaten
dolandırıcılar açıklamaya zaten onu yazmıyorki

dolandırıcılar açıklamaya zaten onu yazmıyorki
senin dediğin yerde kaç kişi yazıyor onu kardeşim açıklamaya? alırken zaten adam yazsada yazmasada sen bakıyorsun ki bakmak zorundasın dolandırılmak istemiyorsan, basit.

senin dediğin yerde kaç kişi yazıyor onu kardeşim açıklamaya? alırken zaten adam yazsada yazmasada sen bakıyorsun ki bakmak zorundasın dolandırılmak istemiyorsan, basit.
hocam gamermarktta açıklama diye bir şey yok sadece mailli hesap satışı var ve site satıcından hesap ile ilgili bazı bilgiler alıyo mesela hesapın kurulduğu tarih hesap çekildimi ticket açıyorsun gamermarkt yetkilileri riota ticket atıyor onu kanıt olarak davada kullanabiliyor bunu item satış sağlamıyor

hocam gamermarktta açıklama diye bir şey yok sadece mailli hesap satışı var ve site satıcından hesap ile ilgili bazı bilgiler alıyo mesela hesapın kurulduğu tarih hesap çekildimi ticket açıyorsun gamermarkt yetkilileri riota ticket atıyor onu kanıt olarak davada kullanabiliyor bunu item satış sağlamıyor
hocam dediğiniz meseleyi eğer alırken kanıt alırsanız hesap çekildiğinde destek alabiliyorsunuz, sizin dediğiz sistem daha doğrumu doğru bir şey diyen yok, ama bu sistem dolandırıcılığı ortadan kaldırmıyor haberiniz olsun. karalama yapmaya gerek yok.

Allah size akıl fikir versin 9 bin liraya al sonra adam hesabım çalındı diyip geri alsın kal ortada çük gibi

ki yüksek hesap satın alımlarında dediğin hesap kurulma tarihi zart zurt bütün bilgileri sana veriyorlar

Bu hesap 9k ediyorsa benimki rahat 30 eder 😂

Hiçbir platformda, hiçbir oyunda hesap alınıp satılmaz.

Şuan satıyor, ilk mailide veriyor. 3 Yıl sonra maili de, hesabı da geri almayacağını nereden biliyorsun ?
Bende zamanında 220TL'ye 3 - 5 skinli hesap alıcaktım üzerine yatırır kullanırım dedim. Parayı verir vermez ortadan yok oldu şahıs.
Şimdi kendi hesabıma 8 -9k yatırmışım. Sen de öyle yap, 9k'ya o gördüklerinin hepsini belki alamazsın ama hesabın senin olur.

hocam dediğiniz meseleyi eğer alırken kanıt alırsanız hesap çekildiğinde destek alabiliyorsunuz, sizin dediğiz sistem daha doğrumu doğru bir şey diyen yok, ama bu sistem dolandırıcılığı ortadan kaldırmıyor haberiniz olsun. karalama yapmaya gerek yok.
tamam işte bunu gamermarkt kendisi destek sağladığı için gamermarkt öneriyorum daha kolay oluyor.
resim_2025-03-26_173123291.png

bugün aldım iademi alıcağım 2 hesabın iadesi var
siz bu dolandırılmadığınızı kanıtlıyamazsanız paranız güme gidiyor

Hesap sırf yücelik diye bu paralar verilmez. Daha dolu hesabıma geçen burada bi fiyat istemiştim 3 diyen yoktu bile belki

Eğer rankını hileyle kastıysa sıkıntı yaşayabilirsin tanıdığın biri haricinde hesap almanı önermem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,927
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri