hocam yapacak çok bir şeyiniz yok gibi dava edin dicem ama pek bir sonuç çıkmaz.Arkadaşlar hesap aldım insta üzerinden ama hesap yanlış hiçbir türlü girmiyor hesaba ne yapabilirim acaba Instagram adı:valoranthesap_outlet spam atarsanız sevinirim
300tlm gitti ama aynı adamdan fortnite hesabı almıştım 2yildir kullanıyorum hala ama şuan engeli de attı çok şaşırdımİnstagram üzerinden bir sürü dolandırılma olayları oluyor ve bunu çoğu kişi biliyor hala neden alıyorsunuz ? BU hesaplar bir sürü kişiye satılıyor zaten
Neye şaşırdınız ?? Bu gibi insanlar zaten dolandırıcı ve hesap satmakta almakta yasal değil. Hiç bir şey yapamazsınız üstüne bir bardak soğuk su için300tlm gitti ama aynı adamdan fortnite hesabı almıştım 2yildir kullanıyorum hala ama şuan engeli de attı çok şaşırdım
İllegal bir iş yapmışsın kanka sende savunulacak bir iş yapmamışsın dolandırılman normalArkadaşlar hesap aldım insta üzerinden ama hesap yanlış hiçbir türlü girmiyor hesaba ne yapabilirim acaba Instagram adı:valoranthesap_outlet spam atarsanız sevinirim