Neler Yeni

Valorant Hesabı Aldım Ancak Dolandırıldım

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
Arkadaşlar hesap aldım insta üzerinden ama hesap yanlış hiçbir türlü girmiyor hesaba ne yapabilirim acaba Instagram adı:valoranthesap_outlet spam atarsanız sevinirim

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
maxresdefault.jpg

jamiryun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mehmet emir çelik
İlgilendiği Kategoriler
oyun
bunlar zaten yasal deyil hesaplarda calıntı olabaliyor sana verdikten sonra hesabın şifresini deyiştirmiş olabilirler yada yanlış şifre atmış alobilirler

kurt_14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
kurt 14
Arkadaşlar hesap aldım insta üzerinden ama hesap yanlış hiçbir türlü girmiyor hesaba ne yapabilirim acaba Instagram adı:valoranthesap_outlet spam atarsanız sevinirim
hocam yapacak çok bir şeyiniz yok gibi dava edin dicem ama pek bir sonuç çıkmaz.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Valorant hesap satmak yasak değil mi ben mi yanlış biliyorum satıcının satması yanlış geçmiş olsun biryer olsaydı site gibi oyun satan ordan destek ile iletişime geçebilirdiniz.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İnstagram üzerinden bir sürü dolandırılma olayları oluyor ve bunu çoğu kişi biliyor hala neden alıyorsunuz ? BU hesaplar bir sürü kişiye satılıyor zaten

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnstagram üzerinden bir sürü dolandırılma olayları oluyor ve bunu çoğu kişi biliyor hala neden alıyorsunuz ? BU hesaplar bir sürü kişiye satılıyor zaten
300tlm gitti ama aynı adamdan fortnite hesabı almıştım 2yildir kullanıyorum hala ama şuan engeli de attı çok şaşırdım

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Burak
Dava açabilirsin, satın aldığın kişiye dava açıcağını söyle korkutmayı dene belki işe yarar.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
300tlm gitti ama aynı adamdan fortnite hesabı almıştım 2yildir kullanıyorum hala ama şuan engeli de attı çok şaşırdım
Neye şaşırdınız ?? Bu gibi insanlar zaten dolandırıcı ve hesap satmakta almakta yasal değil. Hiç bir şey yapamazsınız üstüne bir bardak soğuk su için

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
İllegal bir iş yapmışsın kanka sende savunulacak bir iş yapmamışsın dolandırılman normal

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Üstüne soğuk su içiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular