Neler Yeni

Yardım valorant hesabım çalındı hakkında 1,2 sorum var

barX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
mehmet b. yolcu
arkadaşlar 20, 25 dk önce valorant hesabıma erişimimi kaybettim riota bilet yolladım ama hiçbir hesapla giriş yapmadan o yüzden biletlerim kısmına tıklayınca beni giriş sayfasına atıyor ama o bileti yollamam içide bana giriş yapmadan gönder diyor yoksa yollamıyor acaba cevap bana mail üzerinden mi gelir

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
arkadaşlar 20, 25 dk önce valorant hesabıma erişimimi kaybettim riota bilet yolladım ama hiçbir hesapla giriş yapmadan o yüzden biletlerim kısmına tıklayınca beni giriş sayfasına atıyor ama o bileti yollamam içide bana giriş yapmadan gönder diyor yoksa yollamıyor acaba cevap bana mail üzerinden mi gelir
Gizli sekmeden girmeyi dene siteye tekrar ticket gönder. Eğer ticket gönderildi bildirisi alırsan e postana mesaj gelir muhtemelen. Üstelik hesabın ilk e postasını ve bir kaç bilgisini biliyorsan hesabı geri alabilirsin diye biliyorum.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
mailden geliyor bir de çalınan hesapları geri getirmek için sayfa var onu kullan.

barX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
mehmet b. yolcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gizli sekmeden girmeyi dene siteye tekrar ticket gönder. Eğer ticket gönderildi bildirisi alırsan e postana mesaj gelir muhtemelen. Üstelik hesabın ilk e postasını ve bir kaç bilgisini biliyorsan hesabı geri alabilirsin diye biliyorum.
O bildirim geldi yani maile garanti gelecek cevap dimi bağli e posta bende ama e postaya kod vs gelmiyor orada bir problem çıkarırmı riot

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
O bildirim geldi yani maile garanti gelecek cevap dimi bağli e posta bende ama e postaya kod vs gelmiyor orada bir problem çıkarırmı riot
E posta sizdeyse şifre değiştiremiyor musunuz anlayamadım tam olarak? Eğer e postayı değiştirdiyseler hesabı siz oluştururken ilk e posta giriyorsunuz. O e posta sistemlerinde kayıtlı kalıyor ve hesap çalınma vb gibi işlemlerde o e posta ile hesabınızı geri alabiliyorsunuz.

barX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
mehmet b. yolcu
E posta sizdeyse şifre değiştiremiyor musunuz anlayamadım tam olarak? Eğer e postayı değiştirdiyseler hesabı siz oluştururken ilk e posta giriyorsunuz. O e posta sistemlerinde kayıtlı kalıyor ve hesap çalınma vb gibi işlemlerde o e posta ile hesabınızı geri alabiliyorsunuz.
şimdi kullanıcı adımı unuttun seçeneğine bastığımda benden bağlı e postayı istiyor ve e postayı girince eğer doğruysa size bir bağlantı gelecek diyor ve hiç bir mail bağlantı vs. gelmiyor ama doğru e posta olduğuna eminim ve kullanıcı adımıda yanlış diyip hata veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuanda belki pc de sorun vardır diye format hazırlığı yapıyorum

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
şimdi kullanıcı adımı unuttun seçeneğine bastığımda benden bağlı e postayı istiyor ve e postayı girince eğer doğruysa size bir bağlantı gelecek diyor ve hiç bir mail bağlantı vs. gelmiyor ama doğru e posta olduğuna eminim ve kullanıcı adımıda yanlış diyip hata veriyor

şuanda belki pc de sorun vardır diye format hazırlığı yapıyorum
Pc format ile alakası olduğunu sanmıyorum. Hesabını çalmışlar ve e posta/kullanıcı adı değiştirmiş olma ihtimalleri yüksek. Normalde e posta gelmesi gerekir. Hesabı oluştururken yazılan e postanı biliyor musun?

Telefondan farklı bir internet ve farklı bir tarayıcı ile tekrar dene

barX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
mehmet b. yolcu
Pc format ile alakası olduğunu sanmıyorum. Hesabını çalmışlar ve e posta/kullanıcı adı değiştirmiş olma ihtimalleri yüksek. Normalde e posta gelmesi gerekir. Hesabı oluştururken yazılan e postanı biliyor musun?
evet e posta bende ve erişimim var hala

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Epostani çalmışlar bilgine eposta şifreni falanda değiştir hocam

barX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
mehmet b. yolcu

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
daha önce hesabında kullandığın rp vs duruyorsa kanıt olarak gönderip alırsın geri

Top Bottom