Tamam sen haklısın.bencede kankam
Mesaj otomatik birleştirildi:
koyduğu pp ye bak bana yazık diyor
Tamam sen haklısın.bencede kankam
koyduğu pp ye bak bana yazık diyor
Bişey değil ama niye bu kadar uzatmışlar anlamadım her neyse banane kicevabın için teşekkürler dostum merak ettiğim bilmediğim şeyi cevapladın diğerleri gibi duyar kasmak yerine bildiğim şeyi cevaplamak yerine teşekkür ederim sağol <3
evet.Tamam sen haklısın.
haklısın kankamBişey değil ama niye bu kadar uzatmışlar anlamadım her neyse banane ki
yani kanka bencede gerek yoktuBişey değil ama niye bu kadar uzatmışlar anlamadım her neyse banane ki
Cidden Bukadar toxic olmak zorundamısınız niye üsteliyorsun yazmış zaten öncesindeSa. Hesap satmak yasak.
raZeLegend xd.
Olm kullandığın kelimelerin anlamını biliyor musun? Bak ondan sonra bir daha kullan.Cidden Bukadar toxic olmak zorundamısınız niye üsteliyorsun yazmış zaten öncesinde
Abicim git Allahını seversen bana bir şey öğretme lütfen.Olm kullandığın kelimelerin anlamını biliyor musun? Bak ondan sonra bir daha kullan.
toxicsin kanka adam doğru diyor.Olm kullandığın kelimelerin anlamını biliyor musun? Bak ondan sonra bir daha kullan.
Nerede toxiclemişim alıntı yapsana. Gerçek toxiclik görmemişsin.toxicsin kanka adam doğru diyor.
Bilmiyorsun ama "abicim"Abicim git Allahını seversen bana bir şey öğretme lütfen.
200-300 arası eder kardeşim bu kendini bilmezlere uyma sen seviliyosun.
duyar kasmasan ölürsün dimi
yasak olsa okadar uluslararası sitelerde satılır mı allah aşkına duyar kasma da sorduğum soruyu cevapla