iade listesinin fotoğrafını atar mısınız
Benim arkadaşım yükseltilmiş yağmacı vandalı iade etti 1 kereye özel yükseltilmiş silah iade ediliyorsherif'i yükselttiğin için iade yapamazsın
Bilet gönder kankaMerhaba ben 5 gün önce iyon şerif almıştım bu gün mağzama asıl vandal geldi onu almak içinşerifi iade etmek istiyorum ama iade listesinde gözükmüyor ne yapmalıyım
Normal şartlarda yükseltme yapınca iade yapamazsın ama yanlış değilsem arada kabul ediyorlar şansını dene derimsherif'i yükselttiğin için iade yapamazsın
Ticket falan atMerhaba ben 5 gün önce iyon şerif almıştım bu gün mağzama asıl vandal geldi onu almak içinşerifi iade etmek istiyorum ama iade listesinde gözükmüyor ne yapmalıyım
Gönderdim ama cevap yok sabahtan beriBilet gönder kanka
gözüküyor işte iyon sheriffe iadeye basınca 10rp + ne kadara aldıysan onun vpside geliyor 2 gün öncede bendede böyle oldu karaborsa kelebek iade ederken böyle gözükmüştü 10rp şeklinde gene iade ettim vp side geldi rp sideMesaj otomatik birleştirildi:
İyon şerifin 2. Seviye RP si gözüküyor ama ben silahı iade etmek istiyorum ve yükseltilmiş silahlar 1 kereye özel iade ediliyor buda benim ilk iadem
İlk seferde ediyorlar ama listede gözükmüyorkiN
Normal şartlarda yükseltme yapınca iade yapamazsın ama yanlış değilsem arada kabul ediyorlar şansını dene derim
Ticket falan at
Dönerler bekle kanka en geç akşam yada yarın dönerler yeni bilet gönderme sakınGönderdim ama cevap yok sabahtan beri
Teşekkürlergözüküyor işte iyon sheriffe iadeye basınca 10rp + ne kadara aldıysan onun vpside geliyor 2 gün öncede bendede böyle oldu karaborsa kelebek iade ederken böyle gözükmüştü 10rp şeklinde gene iade ettim vp side geldi rp sideteşekkürler ben sadece RP sini iade ediyor sanmıştım