Neler Yeni

Valorant için mouse ve mousepad

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Bütçe
999999
Merhabalar Valorant için yeni sistem toplamışken ekipmanlarıda almamak olmaz bir kaç yıldır uzağım oyun ve ekipman camiasına kulaklık olarak hyperz cloud 3 tercih ettim. Şimdi mouse ve fp bir mousepad önerisi istiyorum mouse açısından bütçe ayırabilirim mousepad içinde longteng teceübe ettim yine hybrid ama fps ağırlıklı bir mousepad önerirseniz sevinirim

Gaming gende yapıkredi 6 aya kadar taksit için vade farkı almıyor taksitle bilgisayar almayı düşünenler kaçırmasın derim bu kampanya ile 6 ay için 10000 lira gibi bir rakam uyguna geldi sistem almak isteyenlere yardımcı ve fikir olur belki işte özelliştirerek aldığım sistem Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın iyi forumlar🙏🏻

Zhyreox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ilker suna
Merhabalar Valorant için yeni sistem toplamışken ekipmanlarıda almamak olmaz bir kaç yıldır uzağım oyun ve ekipman camiasına kulaklık olarak hyperz cloud 3 tercih ettim. Şimdi mouse ve fp bir mousepad önerisi istiyorum mouse açısından bütçe ayırabilirim mousepad içinde longteng teceübe ettim yine hybrid ama fps ağırlıklı bir mousepad önerirseniz sevinirim

Gaming gende yapıkredi 6 aya kadar taksit için vade farkı almıyor taksitle bilgisayar almayı düşünenler kaçırmasın derim bu kampanya ile 6 ay için 10000 lira gibi bir rakam uyguna geldi sistem almak isteyenlere yardımcı ve fikir olur belki işte özelliştirerek aldığım sistem Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın iyi forumlar🙏🏻
Hocam attığınız sistem yerine bu sistemi tercih edebilirisniz rx 7600 xt 4060dan çok daha güçlü bir kart attığınız monitör güzel. https://www.itopya.com/bugy-savagea...16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssd_h23384#kategori_10
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama onun yerine üstüne ekliyebilirseniz bu monitörde güzel olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam attığınız sistem yerine bu sistemi tercih edebilirisniz rx 7600 xt 4060dan çok daha güçlü bir kart attığınız monitör güzel. https://www.itopya.com/bugy-savagea...16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssd_h23384#kategori_10

ama onun yerine üstüne ekliyebilirseniz bu monitörde güzel olur
Hocam bütçeyi olabildiğince zorladım çalışma masası vs de aldım vadeli alışveriş yaptığım içinde linkteki sistemden faydalanmak istedim 360 nasip değilmiş şu an mouse mousepad ve klavye önerisine ihtiyacım var

Zhyreox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ilker suna
Hocam bütçeyi olabildiğince zorladım çalışma masası vs de aldım vadeli alışveriş yaptığım içinde linkteki sistemden faydalanmak istedim 360 nasip değilmiş şu an mouse mousepad ve klavye önerisine ihtiyacım var
Toplam ne kadar bütçeniz var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Toplam ne kadar bütçeniz var.
Klavye 1000-1500 mouse için aklımda bir şey yok 2000 civarlarına kaliteli bir mouse varsa süper olur hyperx pulsefire hastenin ismini duyuyorum şu sıra mousepad içinde longteng kullandım yine hybrid kaliteli bir mousepad almak istiyorum fps ağırlıklı varsa longtengin bi tık üstü kalitede mousepadi falan önerirseniz sevinirim

Zhyreox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ilker suna
Klavye 1000-1500 mouse için aklımda bir şey yok 2000 civarlarına kaliteli bir mouse varsa süper olur hyperx pulsefire hastenin ismini duyuyorum şu sıra mousepad içinde longteng kullandım yine hybrid kaliteli bir mousepad almak istiyorum fps ağırlıklı varsa longtengin bi tık üstü kalitede mousepadi falan önerirseniz sevinirim
https://www.temu.com/tr/-ak820-meka...&refer_page_id=10009_1723749143016_o0p8y7fgq2 Klavye

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse Mouse bu ama R1 Pro olanı daha iyi biraz bütçenizi geçiyor 2200tl

https://www.trendyol.com/klassegear...-gaming-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-691150004 buda mousepad

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Güncel

Zhyreox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ilker suna
Kullanmıştım bu mousepadi yine farklı desenlisini aldım mouse için biraz daha tavsiye almak istiyorum marka tuhafıma gitti daha önce drathadder v3 kullanmıştım memnundum razer kalitesi vardı yani
hocam wrait yurt dışında popüler markalardan kullandıkları sensor piyasanın en iyi sensörlerinden PAW3395

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,908
Üyeler
159,555
Son üye
mustolak
Top Bottom