Kursat9606
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 184
- İsim
- Kürşat
- Bütçe
- 999999
Merhabalar Valorant için yeni sistem toplamışken ekipmanlarıda almamak olmaz bir kaç yıldır uzağım oyun ve ekipman camiasına kulaklık olarak hyperz cloud 3 tercih ettim. Şimdi mouse ve fp bir mousepad önerisi istiyorum mouse açısından bütçe ayırabilirim mousepad içinde longteng teceübe ettim yine hybrid ama fps ağırlıklı bir mousepad önerirseniz sevinirim
Gaming gende yapıkredi 6 aya kadar taksit için vade farkı almıyor taksitle bilgisayar almayı düşünenler kaçırmasın derim bu kampanya ile 6 ay için 10000 lira gibi bir rakam uyguna geldi sistem almak isteyenlere yardımcı ve fikir olur belki işte özelliştirerek aldığım sistem Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın iyi forumlar
VULCAN-7600 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-7600 oyuncu bilgisayarı RTX 4060 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.
www.gaming.gen.tr
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimi
www.gaming.gen.tr
Gaming gende yapıkredi 6 aya kadar taksit için vade farkı almıyor taksitle bilgisayar almayı düşünenler kaçırmasın derim bu kampanya ile 6 ay için 10000 lira gibi bir rakam uyguna geldi sistem almak isteyenlere yardımcı ve fikir olur belki işte özelliştirerek aldığım sistem Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın iyi forumlar