Mesaj otomatik birleştirildi:
valorant kendini bu şekilde 1080/1024 e alıyor fakat benim bilgisayarımda böyle bir özellik yok bunun için ne yapmalıyım başka bir çözünürlüğe geçsem bile kendini otomatik olarak 1080/1024 e alıyor
valorant kendini bu şekilde 1080/1024 e alıyor fakat benim bilgisayarımda böyle bir özellik yok bunun için ne yapmalıyım başka bir çözünürlüğe geçsem bile kendini otomatik olarak 1080/1024 e alıyor
pencereli moddan tam ekran moduna çeker misiniz?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
amd r7 250Daha önce başka bir forumda buna benzer bir durum olmuştu ekran kartın hakkında bilgi verir misin?
pencereli moddan tam ekran moduna çeker misiniz?
Mesela NVIDIA denetim masasında bazı arkadaşların monitörleri gözükmediği için oyun kendi belirlediği görüntü ayarlarına geçiyordu aklında bulunsun.https://support-valorant.riotgames....9670134-VALORANT-ta-Desteklenen-Çözünürlükler
burayı kontrol etmeni öneririm sanırım senin belirlediğin çözünürlüğü valorant kabul etmiyor