Neler Yeni

Valorant oynarken pc kapandı 2 gündür

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
Valoranttayken pc kendi kendine kapandı bu olay yeni ram taktıgımdan sonra oldu ancak sorunun ramlerden oldugunu düşünmüyorum çünkü memtest86 ile test edildi ve ramler sorunsuz çalışıyor sorun tahminen olay günlüğünden baktıgıma göre Distributedcom 10016 adlı hatadan dolayı oluyor internette araştırdıgımda da bu hatanın pc nin aniden kapanmasına neden açtıgını öğrendim bu hatayı nasıl çözebilirim veya pcnin kapanması başka neden olabilir sıcaklık değerlerim normal yani sıcaklıktan kaynaklı bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valoranttayken pc kendi kendine kapandı bu olay yeni ram taktıgımdan sonra oldu ancak sorunun ramlerden oldugunu düşünmüyorum çünkü memtest86 ile test edildi ve ramler sorunsuz çalışıyor sorun tahminen olay günlüğünden baktıgıma göre Distributedcom 10016 adlı hatadan dolayı oluyor internette araştırdıgımda da bu hatanın pc nin aniden kapanmasına neden açtıgını öğrendim bu hatayı nasıl çözebilirim veya pcnin kapanması başka neden olabilir sıcaklık değerlerim normal yani sıcaklıktan kaynaklı bir şey yok
1620659322113.png

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Birdaha kapanmassa sıkınti etme benimkide ara sira kafasina yatarsa kapaniyor baskada olmuyor

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birdaha kapanmassa sıkınti etme benimkide ara sira kafasina yatarsa kapaniyor baskada olmuyor
2 gündür 2 kere kapandı düşünceniz saçma bir düşünce değil mi sonuçta pc de bir sorun var ki kapanıyor ve bir daha kapanmıyacagı da garanti değil ve oyunda kapanıyor rekabetçi oyun oldugu için takım benim yüzüme sıkıntı çekiyor

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
2 gündür 2 kere kapandı düşünceniz saçma bir düşünce değil mi sonuçta pc de bir sorun var ki kapanıyor ve bir daha kapanmıyacagı da garanti değil ve oyunda kapanıyor rekabetçi oyun oldugu için takım benim yüzüme sıkıntı çekiyor
Hocam bi buraya bakin derim ben okudum mantikli geldi

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bi buraya bakin derim ben okudum mantikli geldi
teşekkürler hocam bakacağım ancak siz de bir sorununuzu araştırın derim pcnin durduk yere kapanması normal değil bence :)

zeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak UÇAR
çözüm bulabildin mi?

Top Bottom