Ahahhaha NA hesabına tr kodunu nasıl yukleyeceksindostlar tr den vp leri alıp yurt dışına satmak yasak mı ödemeleri bitcoin veya kart üzerinden alacağım
mesela 8500 vp onlarda 50 dolar ise 35 38 dolara satacağım legal mi yaptığım aydınlatırsanız sevinirim
biliyorum dostum adamlara da hesaptan tr yi seçtirip kodu öyle onaylatacağımonlar sadece türkiyede geçerli ki
alan kişilere videolu anlatacağım nasıl kodu onaylatacaklarını sadece legal mi onu soruyorum takıldığınız şeye bak düşündük onları xdAhahhaha NA hesabına tr kodunu nasıl yukleyeceksin
Hesap bölgesi değiştirmek kolay bir şey değil biliyorsun değil mibiliyorum dostum adamlara da hesaptan tr yi seçtirip kodu öyle onaylatacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
alan kişilere videolu anlatacağım nasıl kodu onaylatacaklarını sadece legal mi onu soruyorum takıldığınız şeye bak düşündük onları xd
NA sunucusundakiler almaz ücretsiz skinli hesap dağıtılıyor ordadostlar tr den vp leri alıp yurt dışına satmak yasak mı ödemeleri bitcoin veya kart üzerinden alacağım
mesela 8500 vp onlarda 50 dolar ise 35 38 dolara satacağım legal mi yaptığım aydınlatırsanız sevinirim
Kafana göre de ticket ile bölge değiştittiremezsinHesap bölgesi değiştirmek kolay bir şey değil biliyorsun değil mi
benim hesap eu idi yanlış hatırlamıyorsam 1 dk sürmedi tr ye geçmemKafana göre de ticket ile bölge değiştittiremezsin
Kanka tr hesap diye bir şey yok zaten eu ile tr ortakbenim hesap eu idi yanlış hatırlamıyorsam 1 dk sürmedi tr ye geçmem
yok kod almıştım trendyoldan kodu onaylamadı riot account tan tr yapmıştım kodu onaylamıştıKanka tr hesap diye bir şey yok zaten eu ile tr ortak
Dostum yapıp yapmamak sana kalmış ama öyle bir şey yapamazsın NA deki hickimse zaten hesabını tr ye geçirip sonra yeniden Na biraz daha ucuz vp almak için geçirmez adamlar böyle şeylere bakmıyorlar zaten ucuzyok kod almıştım trendyoldan kodu onaylamadı riot account tan tr yapmıştım kodu onaylamıştı
o da doğru hayaller suya düştü yineDostum yapıp yapmamak sana kalmış ama öyle bir şey yapamazsın NA deki hickimse zaten hesabını tr ye geçirip sonra yeniden Na biraz daha ucuz vp almak için geçirmez adamlar böyle şeylere bakmıyorlar zaten ucuz
Ayrıca eu dan na ye geçmek o kadar kolay bir şey değil dediğim gibio da doğru hayaller suya düştü yine