Neler Yeni

valorant point ucuza satmak legal mi

sefaasdd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
sefa
dostlar tr den vp leri alıp yurt dışına satmak yasak mı ödemeleri bitcoin veya kart üzerinden alacağım
mesela 8500 vp onlarda 50 dolar ise 35 38 dolara satacağım legal mi yaptığım aydınlatırsanız sevinirim

federalper

80+ Silver
dostlar tr den vp leri alıp yurt dışına satmak yasak mı ödemeleri bitcoin veya kart üzerinden alacağım
mesela 8500 vp onlarda 50 dolar ise 35 38 dolara satacağım legal mi yaptığım aydınlatırsanız sevinirim
Ahahhaha NA hesabına tr kodunu nasıl yukleyeceksin :D

sefaasdd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

federalper

80+ Silver
biliyorum dostum adamlara da hesaptan tr yi seçtirip kodu öyle onaylatacağım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

alan kişilere videolu anlatacağım nasıl kodu onaylatacaklarını sadece legal mi onu soruyorum takıldığınız şeye bak düşündük onları xd
Hesap bölgesi değiştirmek kolay bir şey değil biliyorsun değil mi

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
NA sunucusundakiler almaz ücretsiz skinli hesap dağıtılıyor orda

federalper

80+ Silver
yok kod almıştım trendyoldan kodu onaylamadı riot account tan tr yapmıştım kodu onaylamıştı
Dostum yapıp yapmamak sana kalmış ama öyle bir şey yapamazsın NA deki hickimse zaten hesabını tr ye geçirip sonra yeniden Na biraz daha ucuz vp almak için geçirmez adamlar böyle şeylere bakmıyorlar zaten ucuz

sefaasdd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
sefa
Dostum yapıp yapmamak sana kalmış ama öyle bir şey yapamazsın NA deki hickimse zaten hesabını tr ye geçirip sonra yeniden Na biraz daha ucuz vp almak için geçirmez adamlar böyle şeylere bakmıyorlar zaten ucuz
o da doğru hayaller suya düştü yine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,283
Üyeler
161,833
Son üye
Benamo
Top Bottom