yüce@heloguys senin rank ne valoda
yüce@heloguys senin rank ne valoda
ekleyeyim istersen denk gelirsek oynarız. Yüceyim bende
faceit.Bende burada şey derim reis. Cs'ninde rusları çok kötü ne yapacağız. Hangi önlemi almamız gerekir. Bana gelen ruslar çok toxic oluyor. Adam türkçe bir şekilde bana sövüyor.![]()
anladım hocam yine de boş bir sohbet olsada güzel oldu keşke tek dertlerimiz bunlar olsayok ya zaten yukarıda biri yazmıştı onu alıntılamışsın o yüzden dedim fikirlerin güzel zaten ben sade sevsem bende cs oynarım ben kargaşa seviyorum
Ben ama cs'nin kendi rank sistemini kasıp ileride Global olduğumu görmek istiyorum. Ve her yıl belli bir seviyeye gelip rozet almak istiyorum bu yüzdende faceit oynamamfaceit.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cs fanatiği değilim bana valoyu övmeye çalışma dostumruslar la oynayınca sorun yok herhalde trde bebeler var valo kitlesi öyle anlamına gelmiyor tr dışında çoğu sw de oynadım hepsi 16 üstü
o da cs nin kitlesi yapacak bişey yok git sende valoda yaptığınız gibi orda da ekiple oyna o zamanBende burada şey derim reis. Cs'ninde rusları çok kötü ne yapacağız. Hangi önlemi almamız gerekir. Bana gelen ruslar çok toxic oluyor. Adam türkçe bir şekilde bana sövüyor.![]()
rozet konusunda haklısın ama artık global olmak pek bir şey ifade etmiyor faceit daha çok şey ifade ediyor ayrıca faceitte puan kastıkça oynadıkça hediyeler oluyor rozeti almak için ara ara seçkin girip genel olarak faceit oynarsan 1 senede 2 kez 80 level olacağını düşünüyorumBen ama cs'nin kendi rank sistemini kasıp ileride Global olduğumu görmek istiyorum. Ve her yıl belli bir seviyeye gelip rozet almak istiyorum bu yüzdende faceit oynamam
40 level*rozet konusunda haklısın ama artık global olmak pek bir şey ifade etmiyor faceit daha çok şey ifade ediyor ayrıca faceitte puan kastıkça oynadıkça hediyeler oluyor rozeti almak için ara ara seçkin girip genel olarak faceit oynarsan 1 senede 2 kez 80 level olacağını düşünüyorum
valoyu övmüyorum oynamayın denilecek bir oyun değilcs fanatiği değilim bana valoyu övmeye çalışma dostum
o da cs nin kitlesi yapacak bişey yok git sende valoda yaptığınız gibi orda da ekiple oyna o zaman![]()
her 40 levelde rozetin rengi değişiyor sadece bu rozet de aşırı anlam ifade etmiyor ben şahsen 1.seviye rozeti alsam yeter bana diyorum ama 2.rozeti almak da zor değil ikinci renk yeşildi sanırım hatırlamıyorum tamrozet konusunda haklısın ama artık global olmak pek bir şey ifade etmiyor faceit daha çok şey ifade ediyor ayrıca faceitte puan kastıkça oynadıkça hediyeler oluyor rozeti almak için ara ara seçkin girip genel olarak faceit oynarsan 1 senede 2 kez 80 level olacağını düşünüyorum
40 level*
oynanabilecek bir oyun evet ama sadece valo oynamak oyun dünyasındaki ufku daraltıyorvaloyu övmüyorum oynamayın denilecek bir oyun değil
ne yazdığıını bilmiyorsunvalo oynayan kaldımı ya bırakın aga o oyunu başka oyunlar keşfedin az, bende valo oynuyordum ama bi yere kadar be
okumayı bilmiyor olabilirsin dostum imzanı her okudukça bu konuda senle konuşasım gelmiyor yücelikte başarılarne yazdığıını bilmiyorsun
reportladığında düşmez ama diğer biletler düşer peki oyunda geri bildirim geldimiSelamlar,
Son zamanlarda Valorant’ta bazı oyuncuları raporladım (hakaret, oyun bozma vs. gibi sebeplerle), ancak dikkatimi çeken şey şu oldu: raporlarım bilet geçmişime hiç düşmüyor. Geçen ay da benzer bir durum yaşadım, yine hiçbir şekilde destek sisteminde görünmedi.
Eskiden bir oyuncuya işlem yapıldığında "raporunuz değerlendirildi" gibi bir bildirim veya en azından destek sayfasında bilet geçmişinde bir kayıt oluyordu, en azından içimiz rahatlıyordu. Şimdi ise hiçbir geri dönüş alamıyorum, sanki sistem raporu alıyor ama sonra sessizce yok oluyor gibi.
Aynı durumu yaşayan var mı? Acaba sadece bana özel bir sıkıntı mı bu, yoksa genel bir değişiklik mi oldu sistemde? Bilgilendirme kaldırıldı mı artık?
paran olursa sende al dostum param varken gidip kötü sistem almamokumayı bilmiyor olabilirsin dostum imzanı her okudukça bu konuda senle konuşasım gelmiyor yücelikte başarılar
reportladığında düşmez ama diğer biletler düşer peki oyunda geri bildirim geldimi
paran olursa sende al dostum param varken gidip kötü sistem almam