Neler Yeni

Yardım Valorant Sage Duvarları Neden Kırılıyor?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Grimm adında bir youtuber var sage oynuyor sadece ve çok taktiksel duvarlar kuruyor ama ben yapmaya çalışınca duvarların yarısı kırılıyor ve 2 blok halinde kalıyor. Her şekilde denedim ama hiçbir duvar taktiğini yapamadım. Sizce neyi yanlış yapıyorum?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Grimm adında bir youtuber var sage oynuyor sadece ve çok taktiksel duvarlar kuruyor ama ben yapmaya çalışınca duvarların yarısı kırılıyor ve 2 blok halinde kalıyor. Her şekilde denedim ama hiçbir duvar taktiğini yapamadım. Sizce neyi yanlış yapıyorum?
Duvar herhangi bir nesnenin içinde kalmamalı.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Altında boşluk olunca kırılıyor ama grimm de boşluklu yerlere yapıyor onda kırılmıyor.
Bir yerlerde yanlış yapıyor olman lazım. Bahsettiğin videoları atar mısın?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir yerlerde yanlış yapıyor olman lazım. Bahsettiğin videoları atar mısın?
Ayrıca zıplayıp koyduğumdada altında kalıyorum. Uzun süredir deniyorum ama bir türlü beceremiyorum.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ayrıca zıplayıp koyduğumdada altında kalıyorum. Uzun süredir deniyorum ama bir türlü beceremiyorum.
Zıplayıp koymayı çalışmanız lazım. Duvarın kırılma sebebini ise tam zıplayıp koyarken duvarın bir kısmını içeride bırakıyor olabilirsiniz. İlk parça kırılınca da bütün parçalar kırılıyordur.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aşşağı düşmenin sebebinin çözümü şu, duvarı tam attığında ctrl basılı tut duvar kurulunca bırakabilirsin

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zıplayıp koymayı çalışmanız lazım. Duvarın kırılma sebebini ise tam zıplayıp koyarken duvarın bir kısmını içeride bırakıyor olabilirsiniz. İlk parça kırılınca da bütün parçalar kırılıyordur.
Hocam zaten zıplayıp koyuyorum sonra uzaklaşıp normal koyuyorum bakalım zıplamamda mı sorun var diye ama yok yine kırılıyor en basit taktikde bile kırılıyor deli olcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşşağı düşmenin sebebinin çözümü şu, duvarı tam attığında ctrl basılı tut duvar kurulunca bırakabilirsin
Hay yaşa vallahi hiç aklıma gelmemişti deneyip yazacağım.

Denedim ama hala bazı yerlerde olmuyor.

Son düzenleme:

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam zaten zıplayıp koyuyorum sonra uzaklaşıp normal koyuyorum bakalım zıplamamda mı sorun var diye ama yok yine kırılıyor en basit taktikde bile kırılıyor deli olcam.

Hay yaşa vallahi hiç aklıma gelmemişti deneyip yazacağım.

Denedim ama hala bazı yerlerde olmuyor.
Onlarlada zamanlama öğreneceksin bi zahmet

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler