Neler Yeni

Yardım Valorant siyah ekran sorunu

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,016
Çıldırmadığım için şaşırıyorum oyuna bi alt tab yapıyorum HOOOOP Ekran gidiyor ismail, ekran gidiyor gelmiyor alt tab yapmadan giriyorum açılıyor karşılaşma ararken alt tab yapıyorum yine gidiyorum bunu nasıl düzeltirim SSD ye yükledim

Son düzenleme:
Valorant.exe>Özellikler>Uyumluluk> "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" tiki varsa kaldır tikini. Ayrıca yine aynı yerden "Yüksek DPI Ayarlarını değiştir" kısmına girdiğinde en alttaki tik varsa tikini kaldır. Bildiğim tek çözümü bu. Olmazsa eğer kolay gelsin. Umarım bulursun. Düzenleme yapsam iyi olacak. Kurulu olan klasördeki Valorant'ın exe dosyasına bu işlemi gerçekleştirmen gerekli. Kısayola değil.

Valorant.exe>Özellikler>Uyumluluk> "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" tiki varsa kaldır tikini. Ayrıca yine aynı yerden "Yüksek DPI Ayarlarını değiştir" kısmına girdiğinde en alttaki tik varsa tikini kaldır. Bildiğim tek çözümü bu. Olmazsa eğer kolay gelsin. Umarım bulursun. Düzenleme yapsam iyi olacak. Kurulu olan klasördeki Valorant'ın exe dosyasına bu işlemi gerçekleştirmen gerekli. Kısayola değil.
yok ya düzelmiyor

bildiğim kadarıyla ssdniz kronik sorunlu. işlemci-ekran kartı darboğaz.
başka oyunlarda çökme oluyor mu? olmuyorsa yazılımsal hatadır. oyunu a dan z ye silip geri yükleyin
önceden harddiskteydi aynı sorun vardı silip yükledim ssd ye önce bir şey olmadı sonra yine gitti diğer oyunlarda çökme olmadı darboğaz oluyor ama

önceden harddiskteydi aynı sorun vardı silip yükledim ssd ye önce bir şey olmadı sonra yine gitti diğer oyunlarda çökme olmadı darboğaz oluyor ama
sistemi formatlayın bi. sistemde crack oyun varmı?

crack uygulama var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

format bilmiyorum bide bana yardım edicek biri lazım
crack uygulama var ise ondan çökme ihtimali çok yüksek. formatlayın bence. formatlamak basit, youtubeden videolar izleyin anlayıp yaparsınız.
bilgisayarcıya gitmeyin, ekran kartı çok yüksek ram fazlaymış diyip araklama ihtimali var

crack uygulama var ise ondan çökme ihtimali çok yüksek. formatlayın bence. formatlamak basit, youtubeden videolar izleyin anlayıp yaparsınız.
bilgisayarcıya gitmeyin, ekran kartı çok yüksek ram fazlaymış diyip araklama ihtimali var
yok ya kendime güvenmiyorum ben tek başıma yapamam babamla konuşup beraber yada beraber gidip ama sistemi toplatan bilgisayarcıya atıcaz

Başka öneririniz varmı arkadaşlar

Geri