EmreBey52
80+ Silver
Dahası
Aleyküm selam. Yazıyı okuyan bordo berelidir.Öncelikle cümleten Selâmün aleyküm arkadaşlar. 2020 yılının başında aşırı hile gelmesi ve artık sıkılmam dolayısıyla CS:GO' yu tamamen bıraktım ve 2021 e kadar sadece tek tük Battlefiled 1 oynadım. Şu son 2.5 haftadır Valorant'a arkadaşımın da gazlamasıyla başladım, ancak girdiğim maçların hiç azımsanıyacak bir kısmında çok insan üstü performans gösteren arkadaşlara denk geldim. Ölüm maçı ve derecesiz oynadım 2 hafta boyunca ama karşıma gelen adamların bir kısmı resmen daha çıkmadan vuruyorlar yada çok absürt zamanlamalarda çıkıp vuruyor, hatta yerimi biliyormuşçasına pustuğum yere tarayıp bazense tek atıyorlar (bu maçlarda karşıda sova yada cyber yoktu). Takım iletişimi konusuna girmek bile istemiyorum durduk yere "Ana, bacı, Allah, Kitap" yemediğim küfür çeşidi kalmadı. Derecesiz maçlarda bile bu insanlar böyle davranıyorlar heleki çocuklar tam bir facia. Adamlar mikrofonu hiç kapatmıyor ses bile kasamıyorum onu bırakın hiç susmuyorlar car car konuşuyorlar ve bunu yaş farketmeksizin neredeyse hepsi yapıyor. Bu durum baya bir canımı sıktı ilk baş kendi kendime 1 senede çok kolsuzlaştım herhalde dedim taki eski ev arkadaşıma durumu anlatıncaya kadar. O valorantı neredeyse ilk çıktığı günden beri oyunuyor ve bana dedi ki "Frankfurt yada Paris'e gir hem kafanı dinlersin hemde TR sunucularında karşına çok hile çıkar". Ondan sonra Frankfurt sunucusuna girdim ve resmen huzura kavuşmuştum. Adamlar oyun harici hiçbirşey konuşmuyor, mikrofon açıp öfke nöbeti yaşamıyor ve sizin moralinizi yerden yere vurmuyorlar. Ayrıca TR sunucusunda yaşadığım anormal durumları orada maksimum 2 kere falan yaşadım. Adamlar gerçekten iyi oynuyorlar ancak çıkmadan hs atma gibi durumlar o kadar nadir yaşadım ki. 5 gündür frankfurttayım ve şuan oyundan ciddi keyif alıyorum.
Sizlere asıl sormak isteğim şey gerçekten TR sunucusunda hile var mı ? TR oyuncularının bir ksımının kalitelerini maalesef biliyroum özellikle server değiştirdiğimde fark çok bariz oldu, gerçekten bu duruma çok üzülüyorum. Çünkü resmen kendi milletimden kaçıyorum oyunlarda. Hangi oyun olursa olsun Türk olduğumu söylediğimde adamların ses toununda ki o memnuniyetsizliği hissediyorum ve kesinlikle haksız sayılmazlar. 15 ms pingle oynamak varken 60-70 ms pingle oynuyorum. Valorantta tecrübeli arkadaşların yanıtlarını oldukça merak ediyorum. 1 görüşe bakarak yargısız infaz yapmak istemiyorum, hemen kimseye hile demek istemiyorum çünkü olmamasını umut ediyorum, Gerçekten TR deki insanlar umarım bu kadar iyi oynuyordur da ben yanılıyorumdur.