Neler Yeni

Valorant TR sunucularında hile varmı. (Bazı TR oyuncularına Sitemim var)

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Öncelikle cümleten Selâmün aleyküm arkadaşlar. 2020 yılının başında aşırı hile gelmesi ve artık sıkılmam dolayısıyla CS:GO' yu tamamen bıraktım ve 2021 e kadar sadece tek tük Battlefiled 1 oynadım. Şu son 2.5 haftadır Valorant'a arkadaşımın da gazlamasıyla başladım, ancak girdiğim maçların hiç azımsanıyacak bir kısmında çok insan üstü performans gösteren arkadaşlara denk geldim. Ölüm maçı ve derecesiz oynadım 2 hafta boyunca ama karşıma gelen adamların bir kısmı resmen daha çıkmadan vuruyorlar yada çok absürt zamanlamalarda çıkıp vuruyor, hatta yerimi biliyormuşçasına pustuğum yere tarayıp bazense tek atıyorlar (bu maçlarda karşıda sova yada cyber yoktu). Takım iletişimi konusuna girmek bile istemiyorum durduk yere "Ana, bacı, Allah, Kitap" yemediğim küfür çeşidi kalmadı. Derecesiz maçlarda bile bu insanlar böyle davranıyorlar heleki çocuklar tam bir facia. Adamlar mikrofonu hiç kapatmıyor ses bile kasamıyorum onu bırakın hiç susmuyorlar car car konuşuyorlar ve bunu yaş farketmeksizin neredeyse hepsi yapıyor. Bu durum baya bir canımı sıktı ilk baş kendi kendime 1 senede çok kolsuzlaştım herhalde dedim taki eski ev arkadaşıma durumu anlatıncaya kadar. O valorantı neredeyse ilk çıktığı günden beri oyunuyor ve bana dedi ki "Frankfurt yada Paris'e gir hem kafanı dinlersin hemde TR sunucularında karşına çok hile çıkar". Ondan sonra Frankfurt sunucusuna girdim ve resmen huzura kavuşmuştum. Adamlar oyun harici hiçbirşey konuşmuyor, mikrofon açıp öfke nöbeti yaşamıyor ve sizin moralinizi yerden yere vurmuyorlar. Ayrıca TR sunucusunda yaşadığım anormal durumları orada maksimum 2 kere falan yaşadım. Adamlar gerçekten iyi oynuyorlar ancak çıkmadan hs atma gibi durumlar o kadar nadir yaşadım ki. 5 gündür frankfurttayım ve şuan oyundan ciddi keyif alıyorum.

Sizlere asıl sormak isteğim şey gerçekten TR sunucusunda hile var mı ? TR oyuncularının bir ksımının kalitelerini maalesef biliyroum özellikle server değiştirdiğimde fark çok bariz oldu, gerçekten bu duruma çok üzülüyorum. Çünkü resmen kendi milletimden kaçıyorum oyunlarda. Hangi oyun olursa olsun Türk olduğumu söylediğimde adamların ses toununda ki o memnuniyetsizliği hissediyorum ve kesinlikle haksız sayılmazlar. 15 ms pingle oynamak varken 60-70 ms pingle oynuyorum. Valorantta tecrübeli arkadaşların yanıtlarını oldukça merak ediyorum. 1 görüşe bakarak yargısız infaz yapmak istemiyorum, hemen kimseye hile demek istemiyorum çünkü olmamasını umut ediyorum, Gerçekten TR deki insanlar umarım bu kadar iyi oynuyordur da ben yanılıyorumdur.

Aleyküm selam. Yazıyı okuyan bordo berelidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Beşir Aslanov
Ben nadir karşılaşıyorum. İnsanlara iyi davranırsanız onlar da size iyi davranır. Örneğin geçen gün maçı trolleyen bir adamı tatlı dille trollden vazgeçtirdim. Adam oynadı.
Ben info dışında milletle muhattab bile olmuyorum zaten. Sadece info için mikrofon açıyorum. Adamın sesini kapatsam bu sefer ondan gelecek infoyu duyamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dereceli girdiyseniz normal, VALORANT'ta çok smurf var. Yani aslında gold-plat olan adam bronz hesapla maça girebiliyor.
Derecesizde de normal. Derecesizde Radyant adam bile gelir karşınıza. Ayrıca şu sıralar battle pass kasmaya çalışan çok kişi var ondan millet derecesiz giriyor.
Smurfler maalesef CS:GO yu da Valorantı da katlediyor. Ben sadece işten geldiğimde oynamak istiyorum. Bu adamlar hayatlarını oyuna gömüyorlar. Benim oyuna gömücek max 2-3 saatim oluyor.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Türk insanının adım attığı her oyunda toxic davranışlar zaten olur. Aylardır valorant oynuyorum senin oyunda gördüklerini ben görmedim dostum. Hileye hiç denk gelmedim. Belli spotlardan çıkışına aim koymuş rakip ve sende bilmeden çıkmışsın bence ve sunucu değiştirdiğimde anladım ki bizim Altın 2-3 seviyesinde olan oyuncularımız frankfurt gibi yerlerin Altın seviye oyuncularından daha iyi. Evet bize ön yargıları var ama oyun olarak bizden geriler.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Türk serverinde oynamak pişmanlıktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
TR de eloyu yükseltene kadar kanser olurum büyük ihtimal. Frankfuttan devam edicem. Bu arada daha hiç ırkçılığa denk gelmedim hatta frankfut serverına türk gelip yabancılara sövdü.
Hereyrdeyiz :cool: :cool: :cool:, peli çok ingilizce gerekiyor mu?

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eren Akgül
Hile değiller aslında sadece smurfler :/

Her ligde nerdeyse var fakat gold 2 ve altı liglerde diğerlerine göre aşırı fazla

Edit: 2 tane hile ile karşılaştım ama bayadır görmüyorum

MonsterTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emir enes canavar
Hile değiller aslında sadece smurfler :/

Her ligde nerdeyse var fakat gold 2 ve altı liglerde diğerlerine göre aşırı fazla

Edit: 2 tane hile ile karşılaştım ama bayadır görmüyorum
Evet dediğin gibi geneli smörf

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Öncelikle cümleten Selâmün aleyküm arkadaşlar. 2020 yılının başında aşırı hile gelmesi ve artık sıkılmam dolayısıyla CS:GO' yu tamamen bıraktım ve 2021 e kadar sadece tek tük Battlefiled 1 oynadım. Şu son 2.5 haftadır Valorant'a arkadaşımın da gazlamasıyla başladım, ancak girdiğim maçların hiç azımsanıyacak bir kısmında çok insan üstü performans gösteren arkadaşlara denk geldim. Ölüm maçı ve derecesiz oynadım 2 hafta boyunca ama karşıma gelen adamların bir kısmı resmen daha çıkmadan vuruyorlar yada çok absürt zamanlamalarda çıkıp vuruyor, hatta yerimi biliyormuşçasına pustuğum yere tarayıp bazense tek atıyorlar (bu maçlarda karşıda sova yada cyber yoktu). Takım iletişimi konusuna girmek bile istemiyorum durduk yere "Ana, bacı, Allah, Kitap" yemediğim küfür çeşidi kalmadı. Derecesiz maçlarda bile bu insanlar böyle davranıyorlar heleki çocuklar tam bir facia. Adamlar mikrofonu hiç kapatmıyor ses bile kasamıyorum onu bırakın hiç susmuyorlar car car konuşuyorlar ve bunu yaş farketmeksizin neredeyse hepsi yapıyor. Bu durum baya bir canımı sıktı ilk baş kendi kendime 1 senede çok kolsuzlaştım herhalde dedim taki eski ev arkadaşıma durumu anlatıncaya kadar. O valorantı neredeyse ilk çıktığı günden beri oyunuyor ve bana dedi ki "Frankfurt yada Paris'e gir hem kafanı dinlersin hemde TR sunucularında karşına çok hile çıkar". Ondan sonra Frankfurt sunucusuna girdim ve resmen huzura kavuşmuştum. Adamlar oyun harici hiçbirşey konuşmuyor, mikrofon açıp öfke nöbeti yaşamıyor ve sizin moralinizi yerden yere vurmuyorlar. Ayrıca TR sunucusunda yaşadığım anormal durumları orada maksimum 2 kere falan yaşadım. Adamlar gerçekten iyi oynuyorlar ancak çıkmadan hs atma gibi durumlar o kadar nadir yaşadım ki. 5 gündür frankfurttayım ve şuan oyundan ciddi keyif alıyorum.

Sizlere asıl sormak isteğim şey gerçekten TR sunucusunda hile var mı ? TR oyuncularının bir ksımının kalitelerini maalesef biliyroum özellikle server değiştirdiğimde fark çok bariz oldu, gerçekten bu duruma çok üzülüyorum. Çünkü resmen kendi milletimden kaçıyorum oyunlarda. Hangi oyun olursa olsun Türk olduğumu söylediğimde adamların ses toununda ki o memnuniyetsizliği hissediyorum ve kesinlikle haksız sayılmazlar. 15 ms pingle oynamak varken 60-70 ms pingle oynuyorum. Valorantta tecrübeli arkadaşların yanıtlarını oldukça merak ediyorum. 1 görüşe bakarak yargısız infaz yapmak istemiyorum, hemen kimseye hile demek istemiyorum çünkü olmamasını umut ediyorum, Gerçekten TR deki insanlar umarım bu kadar iyi oynuyordur da ben yanılıyorumdur.

Hilenin olmadığı yer yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,270
Üyeler
161,023
Son üye
yunus1479
Top Bottom