Neler Yeni

Valorant uygun hassasiyeti bulma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
Merhaba arkadaşlar kafayı yedim valorant'da sürekli hassasiyet değiştiriyorum. Az önce 1600dpi-0.36 sens ile oynadım 26 vurdum çok hızlı ama saçma şekilde çok iyi flick attım.
Ondan önce 400dpi-0.483 sens ile oynadım 22 vurdum
Diğer bir maçtada 800dpi-0.22 sens ile 17 vurdum

Bilekten oynuyorum tam sensimi buldum diyorum ertesi maç 10 round sıfır adam vuruyorum var mı önerisi olan bilekten oynadığım için yüksek dpi düşük sens mi oynamam gerek

rıza baba

80+ Bronze
rank?

rıza baba

80+ Bronze
antreman modunda en rahat ettiğin sensi bulmaya çalış, ve çok sık değiştirmemeye çalış sens ayarlarını ben 0.5 500dpi oynuyorum değiştirmeden

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyunun sens tepkileri bi değişik, bazen oynadığım sens aşırı yavaş geliyor bazen Aşırı hızlı geliyor(dpi aynı). Size bi tüyo vereyim poligonda botlara flick atmayı deneyin denerken aim botu çok geçiyorsa sens düşürün yetişmiyorsa sens yükseltin. Yani kafanın yakınlarına gelmesi lazım doğru sens ve dpi da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunun sens tepkileri bi değişik, bazen oynadığım sens aşırı yavaş geliyor bazen Aşırı hızlı geliyor(dpi aynı). Size bi tüyo vereyim poligonda botlara flick atmayı deneyin denerken aim botu çok geçiyorsa sens düşürün yetişmiyorsa sens yükseltin. Yani kafanın yakınlarına gelmesi lazım doğru sens ve dpi da.
Tamamdır sağol

Top Bottom