Neler Yeni

Öneri Valorant vandal ile oynayamama

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Phantom kullan :) Bu kadar basit.

• Beğen
Reaksiyonlar: EDXw

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
eğer detaylı olarak asil ve default vandal kıyaslarsan farkı görürsün normal vandalla 30 mermilik düzgün sprey atılmaz ama asille atılır tavsiyem detaylı olarak dene phantom da bu sıkıntı yok ama vandalda var bariz şekilde

asil vandalım var dediğinizin alakası yok hatta o kadar zamandır asille oynuyorum şuan defaultla daha iyi vurduğumu hissediyorum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kardeşim skin alınca iyi oynamaya başlıyorsun (!)

Cs go gibi düşünme oyunu biraz daha farklı bu oyun sprayı falan kendin çözmen gerek durmadan aim çalış

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

Alit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Ali Tuğra
İlgilendiği Kategoriler
Oyun

Avolay

80+ Gold

Shown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Egemen Şevik
arkadaşlar şu vandal için allah aşkına biri taktik versin oynayamıyorum 4-5 gün girmedim oynayamıyorum oyunu poligonda elimi ısındırıyorum dereceli giriyorum bam adam karşıma çıkıyor vuramıyorum
Kral oyuna ilk başladığımda demir 3 tüm şimdi immortal olacağım. Vandalın en iyi taktiği burst tür. Yani adamın kafasına nişan aldığın an 3 mermi atıyorsun bu mermiler sekmiyor ve aimin iyiyse 2. veya 3. mermi kesin tutuyor. Tutmazsa mermiler silah hemen sakinleşince bir burst daha atman gerek ben böyle kullanıyorum berk rip tepe ve bir çok esporcu da böyle kullanıyor. Yakın mesafeye gelirsek bir süre sonra alıştığın için crosshair placement in iyi olduğundan spraye kafadan yada boyun kısmından başlayacaksın ilk 3 mermin yine kafa tutacak. Spray transfer olayı ise direk body e spraylerle olur kafaya spray atıp transfer etmeye çalışırsan zorlanırsın. Bu oyuna baya zaman ayırman lazım. Benden sana tavsiye deatmatch e gir nokta cross kullan ve vandalla burst ve sadece one tap oyna çok gelişirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Talha SAYGILAR
Instagram
l_talhax
tavsiyem uzun menzil ve sprey yapmaman üzerine çiftli çiftli sıkmaya çalış

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
asil vandalım var dediğinizin alakası yok hatta o kadar zamandır asille oynuyorum şuan defaultla daha iyi vurduğumu hissediyorum
senin görüşün bu mesela alışkanlık ve hissiyat farkı ben oyunu değiştiriyor demedim zaten ama cidden farklılık var

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sesden dolayı oluşan psikoloji vandalla kolay vurmayı sağlıyor bu arada :) O sert ses varken dahs zor vuruyorum ben ama skin almam asla
Ben de o cıvıl cıvıl kostümler elimdeyken oynuyamıyorum hele Ejder Vandal çok güzel skin ama onunla bir kere kill almışlığım yok :D. (ben almadım yerden bunduklarımda)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,792
Üyeler
168,845
Son üye
rachid ghezzal
Top Bottom