Neler Yeni

Valorant vs CS:GO (anket)

Valorant vs CSGO

• Valorant

Oylar: 44 36.7%
  • CS:GO

Oylar: 76 63.3%

• Oy kullanan toplam üye
    120
  • Anket kapatıldı .

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

T.P.G.

80+ Titanium
karşısına çıkamadan öleceği oyuncular var
Bu her rekabetçi oyunda vardır zaten.
CS'de xyp9x, niko, s1mple gibi oyuncuların seni gözü kapalı vurabileceği gerçeği varken Valorant'ta Tenz gibi oyuncular aynısını yapabilir.
Oynayamamakla alakası yok, saydıklarım benim için eksi. Oyun hoşuma gitmiyor oynamıyorum oynayan oynasın bana ne?

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bazı kişilerde valorant sıkıntılı diyor. Tepme mekaniği falan bozukmuş. Cs go daha gerçekçi imiş. Siz ne düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Moba değil ki.
Moba derken fps oyununa karakter yetenekleri falan ekleme fikrini beğenmedim anlamında.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yani gümüş altın vesaire yerine nasıl bir sistem var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben beğendim. Bazı karakterlerin yetenekleri zekice hazırlanmış. 200 IQ istiyor. Bazıları pata küte.
0-10 arası level sistemi var.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Bu her rekabetçi oyunda vardır zaten.
CS'de xyp9x, niko, s1mple gibi oyuncuların seni gözü kapalı vurabileceği gerçeği varken Valorant'ta Tenz gibi oyuncular aynısını yapabilir.
Oynayamamakla alakası yok, saydıklarım benim için eksi. Oyun hoşuma gitmiyor oynamıyorum oynayan oynasın bana ne?
Sözüm bunları diyen oyunculara: "Aimi koyuyon vuruyon", "Spray yok" vs. bunları oynayamayanlar sarf ediyor, oynayamayıp oyunu bırakanlara da lafım yok; boş yere kötüleyenleri anlayamıyorum. Bu yüzden bunları söyleyenlerin ağladığı gerçeğini değiştirmiyor.

Oyunları aynı kategoriye koymak bile saçma, bir de şey diyenler var; "Valorant'ın grafikleri gerçekçi değil 🥺." bunu hiç anlamıyorum, iyi bir oyun sadece realistik grafiklerle olur sananlar daha bir komik.

T.P.G.

80+ Titanium
Sözüm bunları diyen oyunculara: "Aimi koyuyon vuruyon", "Spray yok" vs. bunları oynayamayanlar sarf ediyor, oynayamayıp oyunu bırakanlara da lafım yok; boş yere kötüleyenleri anlayamıyorum. Bu yüzden bunları söyleyenlerin ağladığı gerçeğini değiştirmiyor.
"Aimi koyuyon vuruyon" saçmaymış harbi, spray yok olayı ben CS'den alışmışım spray mantığına o yüzden olmaması bana kötü geliyor bu kişisel bir olay.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
"Aimi koyuyon vuruyon" saçmaymış harbi, spray yok olayı ben CS'den alışmışım spray mantığına o yüzden olmaması bana kötü geliyor bu kişisel bir olay.
Tabii ki CS ile birebir aynı değil, ki ben CS'yi daha çok tekli atışlarla oynuyordum (tabii aşırı yakındayken değil), bu oyunda ise olabildiğince spray atıyorum, düşük ms yüksek tick sayesinde durup adama sıkınca cidden adam ölüyor. Ama spray yok demek ve dümdüz sıkmaya çalışmak yanlış, az sonra bir video atarım.

T.P.G.

80+ Titanium
Tabii ki CS ile birebir aynı değil, ki ben CS'yi daha çok tekli atışlarla oynuyordum (tabii aşırı yakındayken değil), bu oyunda ise olabildiğince spray atıyorum, düşük ms yüksek tick sayesinde durup adama sıkınca cidden adam ölüyor. Ama spray yok demek ve dümdüz sıkmaya çalışmak yanlış, az sonra bir video atarım.
Oyunda Vandal fena sapıtıyor bir yerden sonra, Phantom daha uygun onunla yine atılıyor.

Benim hoşuma gitmiyor kısaca Valorant, sniper mekaniklerini hiç saymıyorum zaten.

Top Bottom