Neler Yeni

VALORANT YENİ BATTLEPASS NASIL OLUR SİZCE

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tolga Yıldırım
beyler bu battle bassı herkes beğendi riot da baya uğraşmış belli diğer battle pass dandik olurmu sizce bide 27 gün kalmış ne zaman sızıntıları falan çıkar

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,958
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
sızıntıların çıkmasına daha vardır ama bence güzel bi operatör olur

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
karambit tarzı daha eline çektiğinde gaza getirecek bıçaklar olsa keşke :D hançer falan

balta sıktı çünkü

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Harun Kayatekin
Arkadaşlar bir teorim var Baltadan önce düz bıçak verildi değil mi ? Baltadan sonra kılıç verildi kılıçtan sonra benim tahminim hançer gelecek çünkü geçen sezonlarda yanlış hatırlamıyorsam kılıçtan sonra altın afet hançer gelmişti ben yetişemedim oynamıyordum o zamanlar ama bakalım şuanki düşünceme göre karambit tarzı bir şeyler verebilirler :D.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,844
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Ben aldım bu sezonu.

Bence bu sezonu bitirin ama almayın çünkü yeni sezon gelmeden 3-4 gün önce belli oluyor eğer beğenirseniz onu alırsınız eğer beğenmezseniz bu sezonu alırsınız ama bitirmeniz gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tolga Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diğer
karambit tarzı daha eline çektiğinde gaza getirecek bıçaklar olsa keşke :D hançer falan

balta sıktı çünkü
diğer savaş biletini çok merak ediyom valla bence altın hançer gibi küçük bi bıçak gelcek diğer savaş biletinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben aldım bu sezonu.

Bence bu sezonu bitirin ama almayın çünkü yeni sezon gelmeden 3-4 gün önce belli oluyor eğer beğenirseniz onu alırsınız eğer beğenmezseniz bu sezonu alırsınız ama bitirmeniz gerek.
ben bu sezonu çok beğendiğim için aldım diğer sezon hançer gibi bi bıçak gelirse düşünmeden alırım onuda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,358
Üyeler
168,771
Son üye
ulukay
Top Bottom