federalper
80+ Silver
Valorant'da bir hesabımın bölgesini değiştirmek için ticket attım bölgesi direkt değişir mi yoksa hesabın bir kaç bilgisini isterler mi
hesabı satın mi aldın yoksa sen mi kurdunValorant'da bir hesabımın bölgesini değiştirmek için ticket attım bölgesi direkt değişir mi yoksa hesabın bir kaç bilgisini isterler mi
Satın aldım maili üstümehesabı satın mi aldın yoksa sen mi kurdun
bir önemi yok ben ana orjinal hesabımı amerika ya gittiğimde kullanamadım bölgesini değiştiremedim riot desteği hesap bölge değişimi vs konusunda gram destek vermiyor onlarda biliyor bütün hesaplar internette ve çalıntı bilmemne diye satılıyor.hesabı satın mi aldın yoksa sen mi kurdun
knk baya bilgi istiyorlar bi ara bende denemiştim olmuyo ama geçen şey gördüm belki olabilir emin değilim lol e girip ordan değiştirebilirsin ama valo değişir mı emin değilimSatın aldım maili üstüme
Ayn öylebir önemi yok ben ana orjinal hesabımı amerika ya gittiğimde kullanamadım bölgesini değiştiremedim riot desteği hesap bölge değişimi vs konusunda gram destek vermiyor onlarda biliyor bütün hesaplar internette ve çalıntı bilmemne diye satılıyor.
Değişiyor mu acaba loldeki regionu değiştirsekknk baya bilgi istiyorlar bi ara bende denemiştim olmuyo ama geçen şey gördüm belki olabilir emin değilim lol e girip ordan değiştirebilirsin ama valo değişir mı emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayn öyle
işte ondan emin değilim knkiDeğişiyor mu acaba loldeki regionu değiştirsek
Zamanında bende denedim bilgi istiyorlar ve yardımcı olmuyorlar ama bir kaç kişi ticket at şuan çok da takmıyorlar dediği için bir sorayım dedimknk baya bilgi istiyorlar bi ara bende denemiştim olmuyo ama geçen şey gördüm belki olabilir emin değilim lol e girip ordan değiştirebilirsin ama valo değişir mı emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayn öyle
Eu yerine Br çar aldımZamanında bende denedim bilgi istiyorlar ve yardımcı olmuyorlar ama bir kaç kişi ticket at şuan çok da takmıyorlar dediği için bir sorayım dedim
oda rp veya mavi öz ile değişiyor bakman lazım benim hesap tr olduğu için abd aktar diyor meselaDeğişiyor mu acaba loldeki regionu değiştirsek
Biliyorum evetoda rp veya mavi öz ile değişiyor bakman lazım benim hesap tr olduğu için abd aktar diyor mesela
riot hesapları artık bölge bölge oldu 1 id ile giriş yapılıyor ikisinin sunucu veri tabanı birbirinden farklı değiştiremezsiniz.Değişiyor mu acaba loldeki regionu değiştirsek
bunlar elimde varken bile yapamadım ben lavuk benden saçma sapan bilgiler istedi amerika vatandaşlık numarası veya oturma ibaresi gibi ***** saçma şeyler pasaport girişini göstereyim atayım dedim kabul etmediler amerikada 4 ay durduk 3 ay gezdik 1 ay boş oturduk valorant oynayak dedik kendi hesabımızda oynayamadık xdMalesef değiştiremezsin.
İlk maili ve kurulma bilgileri elinde ise bölge değişikli yapabilirsin.
Biliyorum bilgilerini ilk maile de sahibimMalesef değiştiremezsin.
İlk maili ve kurulma bilgileri elinde ise bölge değişikli yapabilirsin.