Neler Yeni

Valorant'ın güvenlik duvarı artık çok kolay aşılıyor!

Bergee

80+ Silver

Gördüğünüz üzere artık 10 maçımın en az 4ünde hile ile karşılaşıyorum. Ya duvardan izliyorlar ya da aimbot kullanıyorlar :) CS:GO'dan pek bir farkı kalmadı gibi duruyor geçmiş olsun. Güncelleme geliyor fakat, hiçbir hile fixlenmiyor.
(Plat elo ve derecesizde bu hile geldi karşımıza 5. round'ta zaten sur verdi kardeşim)

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Hangi eloda geliyor bu hile benim maçımda banlanan olmadı

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi eloda geliyor bu hile benim maçımda banlanan olmadı
Benim maçım bir kaç kez kırmızı ekran yedi. Normalde hesap plat 3 ama derecesiz oynamış kardeşim ona denk gelmiş o da GeForce Experience sağolsun hemen Alt+F10 basmış görüntü bu.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Benim maçım bir kaç kez kırmızı ekran yedi. Normalde hesap plat 3 ama derecesiz oynamış kardeşim ona denk gelmiş o da GeForce Experience sağolsun hemen Alt+F10 basmış görüntü bu.
Görmedim hiç. İnşallahta görmem

Bergee

80+ Silver
Görmedim hiç. İnşallahta görmem
Bu gidişle göreceğiz hocam bende görmemiştim dia 1 hesabım var bir kere takımıma geldi o kadar belliydi ki oyun sırasında kırmızı ekran yedik raporlamıştık topluca :)

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre

Gördüğünüz üzere artık 10 maçımın en az 4ünde hile ile karşılaşıyorum. Ya duvardan izliyorlar ya da aimbot kullanıyorlar :) CS:GO'dan pek bir farkı kalmadı gibi duruyor geçmiş olsun. Güncelleme geliyor fakat, hiçbir hile fixlenmiyor.
(Plat elo ve derecesizde bu hile geldi karşımıza 5. round'ta zaten sur verdi kardeşim)
10 maçın 4 dü biraz abartı olmuş ama hep vardı hileler

Bergee

80+ Silver
10 maçın 4 dü biraz abartı olmuş ama hep vardı hileler
Abartı değil hocam şakasız öyle sürekli nereye gitsek o side 5 kişi smoke içi hsmi dersiniz smoke içi tarayarak 5 kişi alan mı dersiniz :D

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Eğer Riot buna gerekli bir şeyler yapmaz ise kusura bakmayın ama Valorant oynanmaz.
Kitlesi zaten ( sözüm meclisten dışarı) veled kaynıyor ve çok tocix.

Bergee

80+ Silver

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Abartı değil hocam şakasız öyle sürekli nereye gitsek o side 5 kişi smoke içi hsmi dersiniz smoke içi tarayarak 5 kişi alan mı dersiniz :D
Hiç karşılaşmadım dia 2 yim her ranktada oynadım görmedende inanmam bu kadar fazla olduğuna

Bergee

80+ Silver
Top Bottom