Valorantta darboğaz mı yaşıyorum?

Revenge4K

80+
Reaksiyon skoru
28
İmzadaki sistem ile valorantta 180-300 fps arası oynuyorum. Fakat oyunuma sık sık drop girmeye başladı(hem max hem düşük ayarlarda). Afterburnerdan ısı değerlerine baktım gpu 30-50 cpu 60-80 derece arası gözüküyor. anladığım kadarıyla yanlış bir şey yok.ne yapmalıyım?

bendede arada drop giriyor dar boğazla ilgisi yok gibi sistem güzel. riot ve kronik sorunları knk

İmzadaki sistem ile valorantta 180-300 fps arası oynuyorum. Fakat oyunuma sık sık drop girmeye başladı(hem max hem düşük ayarlarda). Afterburnerdan ısı değerlerine baktım gpu 30-50 cpu 60-80 derece arası gözüküyor. anladığım kadarıyla yanlış bir şey yok.ne yapmalıyım?
ben 200 fps fln almama rağmen ara sıra drop giriyor knk o valorant ve senin internetin ile ilgili olan bir sorun ama drop sorunu sanırım çoğu oyuncu da interneti iyi olsa bile oluyormuş

Valorant ile ilgili sorun diyenler var ama bende niye hiç olmuyor bu takılma?
160-200 arası alıyorum ve drop fln yemiyorum.

Valorant ile ilgili sorun diyenler var ama bende niye hiç olmuyor bu takılma?
160-200 arası alıyorum ve drop fln yemiyorum.
kral bende csgo da da oluyor. sebebini anlamadım :,(

kral bende csgo da da oluyor. sebebini anlamadım :,(
% olarak kullanımlar ne durumda? işlemcinin mhz ine bakar mısınız drop esnasında düşme fazla ise ısıdan kaynaklı da olabilir. En son macun ne zaman yenilendi?

% olarak kullanımlar ne durumda? işlemcinin mhz ine bakar mısınız drop esnasında düşme fazla ise ısıdan kaynaklı da olabilir. En son macun ne zaman yenilendi?
1 ay önce aldım sistemi. itopya macun sürüp göndermiyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,927
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri