Neler Yeni

Valorant'ta Düşmanı Vurduktan 1 Saniye Sonra Yere Düşmesi

C4JN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin Can Yüksel
Beyler CS:GO'dan Valorant'a geçtim. CS'de entry oyuncusuydum mesela dust 2 t'de longa ilk ben gider ilk killi ben alırdım yani bu peekleme olaylarında çok iyiydim. Valorant'a geçtiğimde ise öyle olmuyor hatta ilk peeklemeye bile korkar hale geldim bunun sebebi ben adamı gördüğüm an ölüyorum. Adamları vuruyorum 1-2 saniye sonra yere düşüyor pingim gayet normal. Sadece monitör hz 95 fakat ben 95 fps alamadığım için pek bir işe yaramıyor. Acaba hz ile mi alakalı bu durum? Nasıl çözebilirim?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
95 Hz monitor olmazki eminmisiniz
belki monitörü 75 hz dir hız aşırtma yapmış olabilirde konu bu değil

Beyler CS:GO'dan Valorant'a geçtim. CS'de entry oyuncusuydum mesela dust 2 t'de longa ilk ben gider ilk killi ben alırdım yani bu peekleme olaylarında çok iyiydim. Valorant'a geçtiğimde ise öyle olmuyor hatta ilk peeklemeye bile korkar hale geldim bunun sebebi ben adamı gördüğüm an ölüyorum. Adamları vuruyorum 1-2 saniye sonra yere düşüyor pingim gayet normal. Sadece monitör hz 95 fakat ben 95 fps alamadığım için pek bir işe yaramıyor. Acaba hz ile mi alakalı bu durum? Nasıl çözebilirim?
nasıl olduğuna tam anlam veremedim örnekleyici bir video olsa daha iyi olur
eğer mous hareketleri vs geç geliyor ise vsync kapat oyundaki tepkime süresini çok yükseltiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom