Ses kasabiliyorsan kulaklığın iyi demek, iyi kulaklık da mikrofon var demek. Yoksa alabilirsin çok pahalı bir şey değil.Hepsini yapıyorum bir oynuda bazen 2 3 ace atıyorum
Sorun burda bak valorant takım oyunu konuşamadan kazanamazsınız1 pre bulabilirsem micsiz kabul edicek girerim teşekkür ederim
Bir sürü yayıncı ve e spor maçları izliyorum bütün taktikleride uygulamaya çalışıyorum ama tam sonunda demirde kurtulup bari bronz olcam derken kpm 98 85 felan düşüyor![]()
Ben geçen sezon bayır aşağı gazlanmış rank kasıyordum güzel güzel. Sonradan araya sınavlar vb. girince Gold 2 olup bıraktım.1500 Saatim var en son gold olmaya yakın bıraktım oyunu, pişman değilim.
Alıntıyı görüntüle
2-3 ace atıyosan en az 30 vurman lazım ve o maçı alman lazım zatenHepsini yapıyorum bir oynuda bazen 2 3 ace atıyorum
Demirde ya da bronzda konuşmanıza gerek yok çoğu kişi troll ya da toxic bunlarla konuşursanız en küçük şeyde tartışma çıkarıp maçı satıyorlar konuşmadan tek kişi maçı alabilirsinizSorun burda bak valorant takım oyunu konuşamadan kazanamazsınız
Kanka o elolarda hiç oynamdığım için bilmiyom valla2-3 ace atıyosan en az 30 vurman lazım ve o maçı alman lazım zaten
Bütün demirlerin bahanesi bu zaten ayrıyetten oyuna vakit ayırırsan her türlü rank atlarsın günde 1-2 maç atarak rank atlayamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Demirde ya da bronzda konuşmanıza gerek yok çoğu kişi troll ya da toxic bunlarla konuşursanız en küçük şeyde tartışma çıkarıp maçı satıyorlar konuşmadan tek kişi maçı alabilirsiniz
Ben arkadaşımın hesabında oynamıştım bronz1 demir 3 falandı bende pek oynamadım o elolardaKanka o elolarda hiç oynamdığım için bilmiyom valla