Frankfurt sunucusuna gir her türlü türk oyunculardan çok daha iyiler.Valorantta aylardır gümüş elodayim 15 altı vurduğum maç belki haftada 1.
Genelde is çıkışı 1 2 saat oyunu oynarım nasıl renk atlarım Allah için bisiler deyin çoluk çocukla oynamaktan sıkıldım
Biraz aimlab oyna. kendine uygun sens'i bul. sonrası tamamen oynamakla gelişiyor.Genelde 19-22 arasi saatlerde giriyorum oyuna evet yabancı sunucularda giriyorum çoğu zaman ama onlarda da var aynı olaylar, is sonrası stres atayım diyorum daha da sinirlenip çıkıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada cidden aimini geliştiren varsa neler yaptı onu da yazabilir bans
Yani öyle birsey ki 2 kazanıyom 2 kaybediyorum felan hiç oynamasam da renk aynı kalıyor gibi bıktım bu mevzudanBiraz aimlab oyna. kendine uygun sens'i bul. sonrası tamamen oynamakla gelişiyor.
Kazanmak için değil eğlenmek için oyna. Oyunlarda pozitif ol. Istanbulda oynamak daha iyi bana göre Frankfurttan. ben frankfurtta adam akıllı vuramıyorum bile tek başıma girdiğimde. çünkü eğlenceli değil.Yani öyle birsey ki 2 kazanıyom 2 kaybediyorum felan hiç oynamasam da renk aynı kalıyor gibi bıktım bu mevzudan
Kazanmak için değil eğlenmek için oyna. Oyunlarda pozitif ol. Istanbulda oynamak daha iyi bana göre Frankfurttan. ben frankfurtta adam akıllı vuramıyorum bile tek başıma girdiğimde. çünkü eğlenceli değil.
Vallahi bende buna katılıyorum soyle ki anlasinca boş yapmadan muhabbet döndüğünde oyun daha zevkli ama saygı çerçevesi çok az kişilerde varArkadaşlar sunucu değiştir demişte alakası yok pre bulman lazım yoksa işin zor