Neler Yeni

Yardım Valoranttan ban mı yiyorum?

ecemtali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ecem TALİ
Kimsenin (hele 4 kişi) gel Rank düşelim diyeceğini sanmıyorum.O ranklardaki insanlar ranklarina önem veriyorlar çünkü.
(Unlucy değil unlucky bu arada doğrusu.Belki doğrusunu biliyorsundur sadece yanlış yazmışsındır ama yine de başka yerlerde linç yememen için uyarayım dedim)
Yok genelde dc üzerinde sunucuda çok fazla var beraber hatta onlar teklif ettiler çok şeyse girelim diye. Evet bu arada yazım hatası. Teşekkürler 👍🏻

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Herkes yazmış ama ben de ek bir şeyler demek istiyorum. Oyundan uzaklaştırma alman için bilgisayarda sistem olarak anormal bir etkinlik olması gerekiyor. Vanguard sistemi oyunla eş zamanlı olarak bunu kontrol ediyor sürekli. Üçüncü parti yazılımlar buna sebep olur ki son zamanlarda anlaşılmadık bir şekilde ban yiyenler oldu bundan dolayı. Ama sen kendi bilgisayarında, kendi hesabınla sadece oynayarak rütbe yükselmişsen zaten bu işin normali öyle 😄 O yüzden rahat ol, hiçbir sıkıntı olmaz 👍🏻

ecemtali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ecem TALİ
Fr da damı geliyor ya valla rank kasmak cs den daha zormuş.
Haklısın gerçekten iki oyunda zor. Cs konusunda pek yorum yapamasamda, valorant gerçekten yeri geldiğinde sabır gerektiren bir oyun 👌🏻

MYSTIC

80+ Silver
Yok genelde dc üzerinde sunucuda çok fazla var beraber hatta onlar teklif ettiler çok şeyse girelim diye. Evet bu arada yazım hatası. Teşekkürler 👍🏻
O zaman istiyorsan düşebilirsin.Yaptigin da bir nevi doğru bir şey aslında.Kendin düşüyorsun,kimseye de zarar gelmiyor.

Can...

80+ Platinum
Herkese merhaba tekrardan umarım gününüz güzel ve iyi geçmiştir. Geçen sizlere valorant hakkında yardımcı rank programı sormuştum. Bu sefer aklıma bir şey takıldı, koştum buraya belki biri biliyordur diye.

Valoranttaki rankım normalde gold-plat arası gidip geliyor. (Solo) olarak. Hiçbir şekilde takımla yada duo şeklinde girmiyorum. Çünkü kendi aim gücümle çıkmak istediğim yere gelmek daha çok güzel ve onur verici. Fakat geçen dc üzerindeki bir arkadaşımın (yeni tanıştık ve samimi geldiği için) çok ısrar etmesiyle beraber ranklara girmeye başladık ve gerçekten güzel oynuyor. Yani benim olduğum normal rankta olması imkansız. Ben bu arkadaş sayesinde yada yüzünden gold rankından - dia çıktım bir nevi duo bir şekilde beleşten boostlanmış oldum. (Şuan dia rankındayım haketmesemde, top skor olmasamda 16-20 arası skor katkısı sağlayıp genelde 2.-3. oluyorum.) öncelikle buna bir açıklama getirmek istedim kimse yanlış anlasın istemem. Konuya gelirsek eğer biz böyle rank atarken sonuç olarak hızlıca golddan, dia çıktığımda biri ban yiyeceğimi söyledi. Fakat ben hiçbir şekilde boost attırmadım yada atmasını istemedim. Sadece duo olarak girdiğim bir arkadaşım. Bunun yüzünden neden ban yiyorum? Arkadaşım hiçbir şekilde hile 3. derece yazılım kullanmıyor. Hatta ben bir ara o kadar iyi oynadığı içi dc de yayın açtırdım tüm gün boyunca. Fakat chat üzerinde biri böyle söylediği için (ban yiyeceğimi) şüphelenip size danışmak istedim. Sonuç olarak onkadar para yatırdığım gerçekten emek verdiğim hesap. Bilen birisi bu konu hakkında bilgi verirse süper olur.

Açıklama: Şuan ban yemedim. Sadece yeme ihtimalimin olması yada olmamasını nedenlerini merak ettiğim için soruyorum.
Merhaba günüm berbat geçti diyebilirim öncelikle
Ban yemezsin ban yemeklik bir durum yok vurduysan

ecemtali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ecem TALİ
Herkes yazmış ama ben de ek bir şeyler demek istiyorum. Oyundan uzaklaştırma alman için bilgisayarda sistem olarak anormal bir etkinlik olması gerekiyor. Üçüncü parti yazılımlar buna sebep olur ki son zamanlarda anlaşılmadık bir şekilde ban yiyenler oldu bundan dolayı. Ama sen kendi bilgisayarında, kendi hesabınla sadece oynayarak rütbe yükselmişsen zaten bu işin normali öyle 😄 O yüzden rahat ol, hiçbir sıkıntı olmaz 👍🏻
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için 😅 Evet hiçbir şekilde x kişisinin bilgisayarına yada benim hesabıma kimse girmedi. İnternet kafede bile girmem zaten. Sadece bunun türkçesi bedava boostlanmak olduğu için merak ettim. Çok sağolun değerli cevabınız için 🙏🏻🙏🏻
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba günüm berbat geçti diyebilirim öncelikle
Ban yemezsin ban yemeklik bir durum yok vurduysan
O zaman umarım çok güzel günlerin olsun gerçekten. 🙏🏻

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için 😅 Evet hiçbir şekilde x kişisinin bilgisayarına yada benim hesabıma kimse girmedi. İnternet kafede bile girmem zaten. Sadece bunun türkçesi bedava boostlanmak olduğu için merak ettim. Çok sağolun değerli cevabınız için 🙏🏻🙏🏻
Rica ederim hiç mühim değil, hayırlı geceler 🌿

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Hasan
Herkese merhaba tekrardan umarım gününüz güzel ve iyi geçmiştir. Geçen sizlere valorant hakkında yardımcı rank programı sormuştum. Bu sefer aklıma bir şey takıldı, koştum buraya belki biri biliyordur diye.

Valoranttaki rankım normalde gold-plat arası gidip geliyor. (Solo) olarak. Hiçbir şekilde takımla yada duo şeklinde girmiyorum. Çünkü kendi aim gücümle çıkmak istediğim yere gelmek daha çok güzel ve onur verici. Fakat geçen dc üzerindeki bir arkadaşımın (yeni tanıştık ve samimi geldiği için) çok ısrar etmesiyle beraber ranklara girmeye başladık ve gerçekten güzel oynuyor. Yani benim olduğum normal rankta olması imkansız. Ben bu arkadaş sayesinde yada yüzünden gold rankından - dia çıktım bir nevi duo bir şekilde beleşten boostlanmış oldum. (Şuan dia rankındayım haketmesemde, top skor olmasamda 16-20 arası skor katkısı sağlayıp genelde 2.-3. oluyorum.) öncelikle buna bir açıklama getirmek istedim kimse yanlış anlasın istemem. Konuya gelirsek eğer biz böyle rank atarken sonuç olarak hızlıca golddan, dia çıktığımda biri ban yiyeceğimi söyledi. Fakat ben hiçbir şekilde boost attırmadım yada atmasını istemedim. Sadece duo olarak girdiğim bir arkadaşım. Bunun yüzünden neden ban yiyorum? Arkadaşım hiçbir şekilde hile 3. derece yazılım kullanmıyor. Hatta ben bir ara o kadar iyi oynadığı içi dc de yayın açtırdım tüm gün boyunca. Fakat chat üzerinde biri böyle söylediği için (ban yiyeceğimi) şüphelenip size danışmak istedim. Sonuç olarak onkadar para yatırdığım gerçekten emek verdiğim hesap. Bilen birisi bu konu hakkında bilgi verirse süper olur.

Açıklama: Şuan ban yemedim. Sadece yeme ihtimalimin olması yada olmamasını nedenlerini merak ettiğim için soruyorum.
böyle bir şeyin olması imkansıza yakın. normal duo girdiğin bir arkadaşın sonuç olarak. Radiant elo olmasa gerek ha ? belkide o gün çok iyi oynayası gelmiştir. Korkmanı gerektiewcek bir şey yok.

Can...

80+ Platinum

O zaman umarım çok güzel günlerin olsun gerçekten. 🙏🏻
Teşekkürler hocam durduk yere bilgisayar bozuldu saçma bir şekilde 5 6 saat uğraştım aşırı moralim bozuk daha dün sabah 4.30 a kadar valodaydim bugün de akşam 7 de açtım reset atıp duruyordu şuan da aynı hayırlısı. allah daha kötü günler göstermesin

ecemtali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ecem TALİ
böyle bir şeyin olması imkansıza yakın. normal duo girdiğin bir arkadaşın sonuç olarak. Radiant elo olmasa gerek ha ? belkide o gün çok iyi oynayası gelmiştir. Korkmanı gerektiewcek bir şey yok.
Teşekkür ederim cevabın için yok sonra öğrendim zaten rankını kandırmış bir nevi beni 😅 Çok sağolun bu arada cevaplar için 🙏🏻🙏🏻😊

Teşekkürler hocam durduk yere bilgisayar bozuldu saçma bir şekilde 5 6 saat uğraştım aşırı moralim bozuk daha dün sabah 4.30 a kadar valodaydim bugün de akşam 7 de açtım reset atıp duruyordu şuan da aynı hayırlısı. allah daha kötü günler göstermesin teşekkür ederim tekrardan
İnşallah teşekkür ederim. Umarım düzelir ve bir daha böyle problemle karşılaşmazsınız arada olur öyle sıkma canını. 🙏🏻🙏🏻

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Furkan Demirtaş

Neden ban yiyesin, yiyecek bir sebep yok ortada?

ecemtali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ecem TALİ
Neden ban yiyesin, yiyecek bir sebep yok ortada?
Uzun bir zamandır solo girerek iki rank arasında gidip gelen biri olarak. Bir anda birini ekleyip sürekli o kişiyle duo girerek 1-2 günde yüksek bir ranka çıkmaktan dolayı. Bir nevi boost yaptırmak tek farkı birisi hesaba girerek değil yanında arkadaşın olarak oynayarak. Rahatsızlık verdiği için zaten söylüyorum bu arada 😇

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Furkan Demirtaş
Uzun bir zamandır solo girerek iki rank arasında gidip gelen biri olarak. Bir anda birini ekleyip sürekli o kişiyle duo girerek 1-2 günde yüksek bir ranka çıkmaktan dolayı. Bir nevi boost yaptırmak tek farkı birisi hesaba girerek değil yanında arkadaşın olarak oynayarak. Rahatsızlık verdiği için zaten söylüyorum bu arada 😇
İsteyen istediği arkadaşıyla duo girebilir oyun buna olanak vermişken? Bir nevi boost falan değil bu :) Her duo giren boostluyor olsaydı ooo.

Top Bottom