🔥İndirim VATAN 11.11 Özel OEM PAKETLER 16:00’da

Eğer bu sistemler hızlı biterse geçmiş olsun bir süre uygun fiyatlı hiçbir sistem gelmez talep geliyor diye düşünürler
hocam umarım bazı süper zeka arkadaşlar stoğu bitirmez. bence stoğu bitirilcek bi sistem yok burda zaten. hepsi bindirimli fiyatlarla, dandik parçalarla gelmiş muhtemelen elinde kalan parçaları millete kakalamaya çalışıyorlar.

Burda çöp vs yazanlar fiyatlar gayet iyi aslında alsatçı arkadaşlar sarmış yine konuyu anladığım :)
Alakası yok 5060ti 16 GB sistem hariç diğerlerini çok rahat toplarsın hem de bu piyasada tekli ürün takibi yaparak.
5060ti 16 gb olanın da taş çatlasın 2-3k indirimi var

Çektim bitane 5060Ti’lı sistem. Hayırlısı

IMG_7992.webp

Burda çöp vs yazanlar fiyatlar gayet iyi aslında alsatçı arkadaşlar sarmış yine konuyu anladığım :)
Açgözlü çoğu, adam fiyat performans sistemde ekran kartının 2 fanlı olmasına takılmış. kalite performans değil bu, kendisi de söylüyor fiyat performans :D :D

Çift fanlı zotac mı? Nope
Niye hocam 5060Ti çok mu ısınıyor çift fanlı olması ne kadar eksi yazar bu sisteme? Ben uzun zamandır 35k fiyata böyle sistem görmedim, cuma günleri de İncehesapta 9060xt sistemler 31-32k satılırken nvidia kartlı sistemler 35-36k dan ucuz değildi, şimdi 9060xt sistemler bile 35-36k bandında satılıyor.

Beyler ben yeni 9800x3d 5070 Gigabyte ve Asus tuf gaming b850 plus wi-fi 32 gb sıvı soğutma ile birlikte 90 a tamamladım sizce değermi

Geri