Neler Yeni

Vatan 3070 Sistem 15999 TL

XQEdward

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ercan
Ben de havale ile satın aldım fakat henüz ödeme yapmadım parayı ayarlamaya çalışıyorum havale için ne kadar beklerler belli bir saat ve ya gün süresi var mı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,669
İsim
Kerem Çavuş
Ben de havale ile satın aldım fakat henüz ödeme yapmadım parayı ayarlamaya çalışıyorum havale için ne kadar beklerler belli bir saat ve ya gün süresi var mı
3 iş günü ben de aynı şekilde alabildim kartta limit yokmuş :D

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Sistem montajsız istedim umarım öyle gönderirler. Acaba tekrar hatırlatmaya gerek var mıdır ?
Sistem montajsız seçenleri arıyorlar bende montajsız istedim adamlar ekrankartını bile takıp yolluyorlar

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Sistem montajsız seçenleri arıyorlar bende montajsız istedim adamlar ekrankartını bile takıp yolluyorlar
Montajlı alınmaz zaten kesinlikle daha öncesinde 3050 li bir sistemde işlemci fanı kasada param parça olarak gelmişti.

İmkan var ise mutlaka ve mutlaka montajsız alınmalı.

Ben sadece montajsız da stok hatası veriyorsa montajlıyı seçip deneyin demek istedim.

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
Montajlı alınmaz zaten kesinlikle daha öncesinde 3050 li bir sistemde işlemci fanı kasada param parça olarak gelmişti.

Ben sadece montajsız da stok hatası veriyorsa montajlıyı seçip deneyin demek istedim.
yayın için ideal mi?

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Benimde aynı şekilde 2060lı sistem aldım ekran kartı üzerinde kasayı ters koymuşlar biraziçine girmişti allahtan düzelttim sıkıntı olmadı hiç özenmiyorlar kablolamayı bile ben sonradan yaptım

Walhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak
nasıl aldınız arkadaş 20 dkdır ugraşıyom yeter da :D

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Benimde aynı şekilde 2060lı sistem aldım ekran kartı üzerinde kasayı ters koymuşlar biraziçine girmişti allahtan düzelttim sıkıntı olmadı hiç özenmiyorlar kablolamayı bile ben sonradan yaptım

Benim olay oldukça komikti. Inanın kasanın kutusu bile sanki özellikle temizlenmişti toz bile yoktu arkadaşları aradım kargoya tutanak tutturun demişti temperli cam olan kasanın camı bile sağlam ne tutanağı dedim. Neyse ki işi bilen bir arkadaş sorunu değişim yaparak çözümledi.

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
Benim olay oldukça komikti. Inanın kasanın kutusu bile sanki özellikle temizlenmişti toz bile yoktu arkadaşları aradım kargoya tutanak tutturun demişti temperli cam olan kasanın camı bile sağlam ne tutanağı dedim. Neyse ki işi bilen bir arkadaş sorunu değişim yaparak çözümledi.
bu gece gelir mi yeni siatem alcaktım beklesem mi?

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
bu gece gelir mi yeni siatem alcaktım beklesem mi?

Bir süre daha bekleyin bence ne kaybedersiniz ki. Belki iptal eden olur belki red yiyen olur o arada kaparsınız. Gerçi az once linki denediğimde satışa kapanmıştır uyarısı geldi ama bilemedim.

Ben ilk dakikalarda aldığım için devamında alım denediğimde hata veriyor. Yoksa bende takip edip haber verirdim almak isteyenlere

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
Bir süre daha bekleyin bence ne kaybedersiniz ki. Belki iptal eden olur belki red yiyen olur o arada kaparsınız. Gerçi az once linki denediğimde satışa kapanmıştır uyarısı geldi ama bilemedim.

Ben ilk dakikalarda aldığım için devamında alım denediğimde hata veriyor. Yoksa bende takip edip haber verirdim almak isteyenlere
12 kadar beklicem yoksa başka alcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

yayın açılır da islemcisi idare eder dimi?

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,664