Neler Yeni

Yardım Vatan bilgisayar aldığım işlemci sıfır mı?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Valla bende sirf islemci diye yollamak istemiyorum hocam sorun cikmayacagini bilsem ama suphe kaldi iste aklimda kutu islemci plastik kutunun uzerinde yakindan bakinca macun lekelere duruyor gibi geldi bilemedim.
Hocam macun lekesi falan yok, takın deneyin en fazla 14 gün iade hakkınız var

burak481

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
burak ozbek
İşlemci sıfırda neden 12400F değil de 10700 hocam?
Hocam anakarti uyguna aldim fiyat olarak baya iyidi islemci olarak 11700 alicaktim lakin ondada fazla guc tuketimi isinma sorunu var diyr 10700k almaya karar verdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam macun lekesi falan yok, takın deneyin en fazla 14 gün iade hakkınız var
Hocam 14gun iade politikasinda bana dedikleri kutuda deformasyon olmayacagi yonunde bu haliyle iade alacaklarmi bilmiyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam anakarti uyguna aldim fiyat olarak baya iyidi islemci olarak 11700 alicaktim lakin ondada fazla guc tuketimi isinma sorunu var diyr 10700k almaya karar verdim.

Hocam 14gun iade politikasinda bana dedikleri kutuda deformasyon olmayacagi yonunde bu haliyle iade alacaklarmi bilmiyorum.
alırkende bakabilirdiniz fakat her türlü iade almak zorundalar aksi halde THH'ye başvuracağını söylersen sıkıntı çıkarsa

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
kutunun bandrol etiketli kısmına baksaydınız orayı bir daha kapatma imkanları yok. oradan açılmamışsa açılmamıştır. hem bir sorun olursa garantiye yollarsınız.

burak481

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
burak ozbek
alırkende bakabilirdiniz fakat her türlü iade almak zorundalar aksi halde THH'ye başvuracağını söylersen sıkıntı çıkarsa
Thh olayi ugrastiriyor iste hicam o olaya girmek istemedim ben pek o nedenle size sorayim dedim.

kutunun bandrol etiketli kısmına baksaydınız orayı bir daha kapatma imkanları yok. oradan açılmamışsa açılmamıştır. hem bir sorun olursa garantiye yollarsınız.
Hocam beyaz etiketin altinda hava bosluklari var oradan suphe ettim ben sanki orasi acilmis gibi geldi bana.

burak481

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
burak ozbek
kutuda güvenlik bandroll yokmuydu
Hocam varda oradan açılmamış beyaz etiketin olduğu bölümden açılmış gibi geldi.

Kutudan garanti belgesi çıktı mı . distribütör firmanın ismi nedir
Hocam Kutuyu henüz açmadım kararsız kaldım intelin sitesinde garanti sorgularken 2024 kadar kayıtlı olduğunu gördüm şuanlık.

EscaLion

80+
1hafta onceden siparis verdigim islemci elime ulasti fakat islemci kutusunda deformasyonlar var ve islemcidede darbe izi soyulma gibi lekeler var bana gelen urun sifir olmayip 2.el olabilirmi sifir kutusunda gonderdik diyorlar urunude saglam paketlememisler sizce urun kullanilirmi islemci sonucta ariza yaparmi yoksa iademi edeyim hic denemedim henuz.Tesekkur ederim.islemcinin guncel fotolarini ekte birakiyorum.
kutuyu açmadıysan değişim iste kafan rahat olsun

burak481

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
burak ozbek
kutuyu açmadıysan değişim iste kafan rahat olsun
Kutuyu henüz açmadım hocam tereddütlüyüm sadece yani fotodan anlaşıldığı gibi beyaz etiketin altında açıklık var oradan açılmış olabilirmi hiç sizce.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
1hafta onceden siparis verdigim islemci elime ulasti fakat islemci kutusunda deformasyonlar var ve islemcidede darbe izi soyulma gibi lekeler var bana gelen urun sifir olmayip 2.el olabilirmi sifir kutusunda gonderdik diyorlar urunude saglam paketlememisler sizce urun kullanilirmi islemci sonucta ariza yaparmi yoksa iademi edeyim hic denemedim henuz.Tesekkur ederim.islemcinin guncel fotolarini ekte birakiyorum.
arkadaşın dediği gibi kargoda sorun olabilir veya iade ürünü olabilir. birisi almıştır sonra iade etmiştir

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,488