Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar geceye özel seçili ürünlerde %20ye varan indirim

swatteam

80+
sorun şu benim işlemci 95 derecelerde dolanacak aynı zamanda ben render gibi ağır işlemlerde çalıştıracağımdan şu iki kasadan birini mi alsam diye düşündüm tabi 2 kasa ekleyince msi indirim gözükmüyor oda 2100 TL
Alıntıyı görüntüle
mpg olanı almayı aklından geçirme bence hocam sıcak çalıştığını okudum. th olan ise 2 fan için 3100 verilmez gereksiz pahalı.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,346
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
sorun şu benim işlemci 95 derecelerde dolanacak aynı zamanda ben render gibi ağır işlemlerde çalıştıracağımdan şu iki kasadan birini mi alsam diye düşündüm tabi 2 kasa ekleyince msi indirim gözükmüyor oda 2100 TL
Alıntıyı görüntüle
Senin baktığın msi önü cam olan bu ön yarı açık olanı arkadaşın dediği p500a çok iyi bir kasa render alacaksanız önü mesh olmasına dikkat edin

swatteam

80+
Ben de td500 ile phanteks p500a arasında kalmıştım hala almadım kasayı, td500'ün genelde fanlarının sesli çalıştığı söyleniyordu şuan nasıldır bilmiyorum ama p500a kasası da baya övülüyor genelde malzeme kalitesi vs., p500a'nın da tek eksisi bence egzoz fanının olmaması. İndirime girerse almayı planlıyorum ama egzoz fanı almak gerekicek, p500a en son 3200 TL civarıydı fiyatı.
phanteksi ben de alıcaktım ama egzoz fanıyla birlikte 3400-3500 civarına denk geliyordu bence TD500 ile o kadar fark yok arasında çoğu parçamda ARGB var zaten o küçük ışık detayları için ekstra 900 TL verilmez. TD500 ün içinden RGB için kablo da çıkıyor zaten kafama eserse Kendi ledimi kendim bağlarım daha ucuza gelir yine phanteksten. Bu arada artık fanları sesli çalışmıyor yenilemişler fanları.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,346
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler

Bengof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Okan Fidan
mpg olanı almayı aklından geçirme bence hocam sıcak çalıştığını okudum. th olan ise 2 fan için 3100 verilmez gereksiz pahalı.
tamamdır yarın olunca önü mesh olan önderdiğiniz bir kasayı seçip alıcam umarım tükenmezler iyi geceler teşekkürlerimi sunuyorum değerli yorumlarınız için <3

swatteam

80+
tamamdır yarın olunca önü mesh olan önderdiğiniz bir kasayı seçip alıcam umarım tükenmezler iyi geceler teşekkürlerimi sunuyorum değerli yorumlarınız için <3
Hocam bu arada eğer çalıştığınız ortam çok tozluysa ve siz bilgisayarınızın önündeki tozu kısa vadede temizleyemiyecekseniz TD500 den yana kullanmayın tercihinizi. Büyük ihtimalle uzun saatler çalışacak bilgisayarınız ben günde 6 saat çalıştırdım ve 1 haftanın sonunda önündeki tozları top haline getirebiliyordum :D Kasa güzel ama tozlarla savaşmalısınız.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,346
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
phanteksi ben de alıcaktım ama egzoz fanıyla birlikte 3400-3500 civarına denk geliyordu bence TD500 ile o kadar fark yok arasında çoğu parçamda ARGB var zaten o küçük ışık detayları için ekstra 900 TL verilmez. TD500 ün içinden RGB için kablo da çıkıyor zaten kafama eserse Kendi ledimi kendim bağlarım daha ucuza gelir yine phanteksten. Bu arada artık fanları sesli çalışmıyor yenilemişler fanları.
Vaay yeni seride yük altında da sıkıntı yok mu yani gürültü olarak? Öyleyse iyiymiş ben de en başından beri görüntü açısından da td500 almayı daha çok istiyordum aslında ama genel olarak fan sesi yorumlarından sonra vazgeçmiştim.

swatteam

80+
Vaay yeni seride yük altında da sıkıntı yok mu yani gürültü olarak? Öyleyse iyiymiş ben de en başından beri görüntü açısından da td500 almayı daha çok istiyordum aslında ama genel olarak fan sesi yorumlarından sonra vazgeçmiştim.
technopat sosyal de bir arkadaş fanlarının fotoğrafını attı eski td500 fanları 1200rpm ile dönüyormuş fanların arkasındaki etikette öyle yazıyor şuan ki etikette 1800rpm yazıyor ve kronik gürültü sorunu da ortadan kalkmış gözüküyor çünkü benim kasa sessiz çalışıyor baya bi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Hocam bu arada eğer çalıştığınız ortam çok tozluysa ve siz bilgisayarınızın önündeki tozu kısa vadede temizleyemiyecekseniz TD500 den yana kullanmayın tercihinizi. Büyük ihtimalle uzun saatler çalışacak bilgisayarınız ben günde 6 saat çalıştırdım ve 1 haftanın sonunda önündeki tozları top haline getirebiliyordum :D Kasa güzel ama tozlarla savaşmalısınız.
Hocam peki td500 için kendimiz toz filtresi yapabilir miyiz veya satılıyor mu o şekilde filtre. TD500 fiyatında başka f/p kasa yok sanırım 4 fanlı argb ve üst tarafa 360 mm radyatör destekleyen kasa.

swatteam

80+
Hocam peki td500 için kendimiz toz filtresi yapabilir miyiz veya satılıyor mu o şekilde filtre. TD500 fiyatında başka f/p kasa yok sanırım 4 fanlı argb ve üst tarafa 360 mm radyatör destekleyen kasa.
Hocam ben de toz filtresi düşünüyorum fakat yine en önde panel olacağı için ilk olarak tozlar oraya yapışacak ve yine toplamak zorunda kalacağız. Toz filtresi için Corsair 220T gibi bir görünüme sahip olması gerekiyordu ya da ön panelin delikleri biraz daha geniş olup toz filtresine gelmesi sağlanmalıydı havanın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4000X 1999 a gördüm arkaya bir egzoz fanı alırsan 2400 , corsair 4000X de sanırım 360 destekliyor onda toz filtresi de var ve camların yandaki boşlukları hava akışını toz filtresine yönlendiriyor. Alınabilir fakat 1 usb çıkışı gibi dezavantajları var o kasanın da RGB çoklayıcısının çıkmadığını söylemiyorum bile. Egzoz fanı için büyük ihtimalle çoklayıcı da alman gerekicek ki rengini ve hızını programlıyabilesin yani anlıyacağın TD500 kadar f/p değil malesef hiçbiri. f/p istiyosan mecbur temizleyeceksin ödeki tozları :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,432
Üyeler
168,786
Son üye
Serhat.01
Top Bottom