Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar geceye özel seçili ürünlerde %20ye varan indirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Hocam ben de toz filtresi düşünüyorum fakat yine en önde panel olacağı için ilk olarak tozlar oraya yapışacak ve yine toplamak zorunda kalacağız. Toz filtresi için Corsair 220T gibi bir görünüme sahip olması gerekiyordu ya da ön panelin delikleri biraz daha geniş olup toz filtresine gelmesi sağlanmalıydı havanın.
Anladım hocam başka önerebileceğiniz f/p dediğim özelliklerde bir kasa yok değil mi? p500a indirime girmezse ben de td500 alacağım gibi gözüküyor.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,346
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam peki td500 için kendimiz toz filtresi yapabilir miyiz veya satılıyor mu o şekilde filtre. TD500 fiyatında başka f/p kasa yok sanırım 4 fanlı argb ve üst tarafa 360 mm radyatör destekleyen kasa.
Corsair 4000d incelemesi

swatteam

80+
Anladım hocam başka önerebileceğiniz f/p dediğim özelliklerde bir kasa yok değil mi? p500a indirime girmezse ben de td500 alacağım gibi gözüküyor.
Ventusz un attığı 4000 serisi var işte tavsiye edebileceğim. İlk Corsair 220T almıştım görüntüsü daha güzel diye fakat ekran kartım olmayınca TD500 e geçtim ben de. Fiyatı daha uygun ve beyaz renkli olan 4000X i 2000 e görseydim belki de onu alırdım , rgb çoklayıcısı ve usb falan çok dez avantaj ama değerlendirilebilir bence yine de.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,346
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Ventusz un attığı 4000 serisi var işte tavsiye edebileceğim. İlk Corsair 220T almıştım görüntüsü daha güzel diye fakat ekran kartım olmayınca TD500 e geçtim ben de. Fiyatı daha uygun ve beyaz renkli olan 4000X i 2000 e görseydim belki de onu alırdım , rgb çoklayıcısı ve usb falan çok dez avantaj ama değerlendirilebilir bence yine de.
Üst tarafı 280mm ye kadar sıvı soğutma desteği sunuyormuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
4000X 1999 a gördüm arkaya bir egzoz fanı alırsan 2400 , corsair 4000X de sanırım 360 destekliyor onda toz filtresi de var ve camların yandaki boşlukları hava akışını toz filtresine yönlendiriyor. Alınabilir fakat 1 usb çıkışı gibi dezavantajları var o kasanın da RGB çoklayıcısının çıkmadığını söylemiyorum bile. Egzoz fanı için büyük ihtimalle çoklayıcı da alman gerekicek ki rengini ve hızını programlıyabilesin yani anlıyacağın TD500 kadar f/p değil malesef hiçbiri. f/p istiyosan mecbur temizleyeceksin ödeki tozları :D
Anladım hocam, eyvallah sağolasın.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,346
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler

swatteam

80+
Anladım hocam, eyvallah sağolasın.
Rica ederim hocam yine bir sorun olursa etiketlersin , biliyorsam cevaplarım iyi geceler dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Td500 360 alıyor sanırım ben 240 taktım bi 120mm daha boşluk var gibi gözüküyor.

Bende şimdi videodan gördüm corsair 360mm sadece ön tarafı destekliyor
He ya şimdi hatırladım modart tan görüp 220T almıştım meğer adam öndeki fanları sökünce olan uzunluğu söylemişti :D kasayı iade ettim sonra , allahtan şimdi söyledin de boşa hayal kırıklığına uğramamış oldu arkadaş.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,346
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Rica ederim hocam yine bir sorun olursa etiketlersin , biliyorsam cevaplarım iyi geceler dilerim.

Td500 360 alıyor sanırım ben 240 taktım bi 120mm daha boşluk var gibi gözüküyor.

He ya şimdi hatırladım modart tan görüp 220T almıştım meğer adam öndeki fanları sökünce olan uzunluğu söylemişti :D kasayı iade ettim sonra , allahtan şimdi söyledin de boşa hayal kırıklığına uğramamış oldu arkadaş.
Td500 en f/p kasa olabilir üst tarafı 360mm destekliyormuş

AsabiHoroz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Furkan Sünney

swatteam

80+

AsabiHoroz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Furkan Sünney
Hocam oyun oynamıyacaksanız 16k bu makine için fazla. 3050 li acer laptop u 14k ya aldık daha geçen hafta. Her özelliğiyle bu makineden daha kuvvetliydi.
eyvallah hocam sağolasın da iş şurada raydan çıkıyor, 3050 alacağıma kırayım parayı 3060 a yöneleyim derken kendimi olmayacak durumlara sokuyorum :) Var mı önerebileceğin bir şeyler

swatteam

80+
eyvallah hocam sağolasın da iş şurada raydan çıkıyor, 3050 alacağıma kırayım parayı 3060 a yöneleyim derken kendimi olmayacak durumlara sokuyorum :) Var mı önerebileceğin bir şeyler
Hocam merak etmeyin o herkeste var :) https://www.hepsiburada.com/acer-as...eedos-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000037HN3B 14500 e vatandan aldık bunu pek laptoplarla aram yok ama bu güzel fiyatlıydı bu laptopu takipleyebilirsin. Fiyatı artmıştı en son biz aldıktan sonra. Bu arada yapay zeka veya bazı kanunların simüle edilmesi gibi şeylere ilgin varsa kesinlikle 3060-3070 gibi kartlara göz dikmelisin çünkü gerçekten iyi iş çıkartıyorlar. Almışken tam al eğer acelen yoksa 3050 4 GB VRAM az kalmaya başladı bile zaten :) Bütçe meselesi tabii ki şuan yarı yolda bırakmaz hatta her oyunu oynatır size.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,432
Üyeler
168,786
Son üye
Serhat.01
Top Bottom