Neler Yeni

vatan bilgisayar mı itooyadan mı almalıyım

ALFAomer

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OMER FARUK
ben adanada oturuyorum vatan bilgisar donanım olarak daha çok çesidi var hemde yakın ama /bazı kişilerin bilgisayarları sorun çıkarmıs ,,gordugum kısılerde var

itopyada bilgisayar toplamıs olsam kurulu olorak geliyormu hazır sıstem degılde kendım toplamak ıstıyorum

yada nereden alsam daha iyi olur ///// fiyat olalak da olabilir vb.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
ben adanada oturuyorum vatan bilgisar donanım olarak daha çok çesidi var hemde yakın ama /bazı kişilerin bilgisayarları sorun çıkarmıs ,,gordugum kısılerde var

itopyada bilgisayar toplamıs olsam kurulu olorak geliyormu hazır sıstem degılde kendım toplamak ıstıyorum

yada nereden alsam daha iyi olur ///// fiyat olalak da olabilir vb.

Gamegaraj tek geçerim ama kendin bizzat toplyacaksan zaten 1-2 ay fiyat bütçe aldım ettim derken uzayabiliyor. Toplama üründe güvendiğin siteler arasında surf yapman gerek nokta atışı bir yer yok ;)

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OMER FARUK
10.00, 17,000 arası farketmez

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
20. Günümde kargom geldiği için kesinlikle İTOPYA'yı önermiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

20. Günümde kargom geldiği için kesinlikle İTOPYA'yı önermiyorum.
Gamegarajdan 2 sistem aldım ve ikisininde kargosu 2 günde geldi.

BBrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Berk Baydur
bende gamegarajdan alacaktım ama ailem şnternete güvenmediği için vatandan aldım :(

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
vatandan sakın alma kazık. itopya da geç gönderiyor. sistem aldım montajlı 12 günde geldi

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OMER FARUK
Gamegaraj tek geçerim ama kendin bizzat toplyacaksan zaten 1-2 ay fiyat bütçe aldım ettim derken uzayabiliyor. Toplama üründe güvendiğin siteler arasında surf yapman gerek nokta atışı bir yer yok ;)
tesekkurler
gecende baktım ıtopyadakı ekran kartıyla vatandakı ekran kartı arasındakı fıyat farkı 250 tl ,en uygunu hangısı olursa gamegarajda tek tek alıcam yada uygun bır parca olursa buradan guvenılır mı dıye atarım

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
tesekkurler
gecende baktım ıtopyadakı ekran kartıyla vatandakı ekran kartı arasındakı fıyat farkı 250 TL ,en uygunu hangısı olursa gamegarajda tek tek alıcam yada uygun bır parca olursa buradan guvenılır mı dıye atarım
Akakçede veya epeyde mağaza varsa güvenilir. Zaten tek tek fiyat döngüsü için grafiklere bakmak gerek eğer bütçe bol zaman yoksa gamegaraj sistemlerinden al gitsin ;)

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OMER FARUK
TESKKURLER CEVAP VEREN HERKESE

Top Bottom