Neler Yeni

vatan bilgisayar mı itooyadan mı almalıyım

ALFAomer

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OMER FARUK
ben adanada oturuyorum vatan bilgisar donanım olarak daha çok çesidi var hemde yakın ama /bazı kişilerin bilgisayarları sorun çıkarmıs ,,gordugum kısılerde var

itopyada bilgisayar toplamıs olsam kurulu olorak geliyormu hazır sıstem degılde kendım toplamak ıstıyorum

yada nereden alsam daha iyi olur ///// fiyat olalak da olabilir vb.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Monitör alacaksan vatandan al ama vg24vq gibi monitör alma 2.kez alıyorum ekranı titriyor video izlerken
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör alacaksan vatandan al ama vg24vq gibi monitör alma 2.kez alıyorum ekranı titriyor video izlerken
İlk aldığımda da titriyordu garantiye gönderdim iade oldu. Sonra bidaha aynı monitörü aldım hala titriyor.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Ben olsam bir arıza çıktığında ayağının altında hangisinin servisi varsa ona götürürdüm.Vatan genelde Türkiyenin her yerinde var fakat fiyatları pek ucuz değil..İlerde bir sıkıntı çıkarsa garanti kapsamında yardımcı olabilmeleri için daha iyi olur kargo ile uğraşmazsın..

ACEzzzz

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Caner Demir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkan Karaca
Vatan dan pc toplamak mantıklı olabiliyor dolar kuru anlık değişince ucuz oluyor parçalar ben rx 570 1 yıl önce 800 tl ye vatandan almıştım
vatan nın fibank krediside güzel az faiz alıyorlar geçen hafta telefon aldım vatanı öneririm nakitin yoksa

Top Bottom