Gayet güzel belki daha iyi bir kasa tercih edilebilirarkadaşlar sistem nasıldır herhangi bir uyum sorunu çıkarır mı değiştirmem gerekn önerileriniz nelerdir
bu paraya amd ekran kartlı sistem alacağıma almamarkadaşlar sistem nasıldır herhangi bir uyum sorunu çıkarır mı değiştirmem gerekn önerileriniz nelerdir
hocam belirtmeyi unutmuşum depolama bende mevcutDepolama birimi göremedim
hocam zaten günü kruıtarsın diye alıyorum bu kartı ileride değişiklik yaparımbu paraya amd ekran kartlı sistem alacağıma almam
gördüm DDR 4 sisteme para yatırmak istemiyorumAynı fiyata rx 6750 xt li sistem var vatanda bi bakmanı öneririm
evetvatanda indirim mi var
Farklı bir konu aç yada başlığı ve içeriği düzenleevet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar kasa ve soğutucudan vazgeçtim soğutucu ve kasa arıyorum konuyu taşımam mı lazım bilmiyorum
Indirim nasil oluyor anlamadimevet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar kasa ve soğutucudan vazgeçtim soğutucu ve kasa arıyorum konuyu taşımam mı lazım bilmiyorum
Hocam oem ürünlerinde %15 indirim var işlemciyle anakartı beraber alırsan biraz daha indirim oluyorIndirim nasil oluyor anlamadim
kanka düzeldi o tekrar deneBen b650 ana kart sepete ekleyince satın alım sayfasına geçemiyordum sayfa bulunamadı diyordu sen nasıl başardın