Neler Yeni

Vatan bilgisayardan pc alınır mı? piyasaya göre pahalımı

aykn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Aykan UNER
Vatan bilgisayardan pc alınır mı? piyasaya göre pahalımı

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Genellikle piyasaya göre pahalı oluyor. Ama zaman zaman piyasa fiyatının da çok altında satış yapabiliyor. Ben şahsen çok ürün alıp sattım vatandan. O yüzden her zaman pahalı olur demek yanlış. Ürün ve fiyat bazında değerlendirmek daha doğru olur.

aykn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Aykan UNER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genellikle piyasaya göre pahalı oluyor. Ama zaman zaman piyasa fiyatının da çok altında satış yapabiliyor. Ben şahsen çok ürün alıp sattım vatandan. O yüzden her zaman pahalı olur demek yanlış. Ürün ve fiyat bazında değerlendirmek daha doğru olur.
ya şimdi pc toplayacağım yakınımda vatan var oraya gidip toplamakmı internettenmi diye dşünüyorum ve kafam karışıyor diğer internetten satan siteler çok uzun sürede kargoyu teslim ediyorlar ve bir sorun çıktığında sıkıntı olabiliyor ama vatan dan alırsamda pahalımı olur diyorum kafam karışık açıkçası

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Yerinizde olsam parça listesi çıkarıp vatan'dan fiyat alır onu internetten araştırıp kıyaslardım.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
ya şimdi pc toplayacağım yakınımda vatan var oraya gidip toplamakmı internettenmi diye dşünüyorum ve kafam karışıyor diğer internetten satan siteler çok uzun sürede kargoyu teslim ediyorlar ve bir sorun çıktığında sıkıntı olabiliyor ama vatan dan alırsamda pahalımı olur diyorum kafam karışık açıkçası
Parça parça toplandığında %99 daha pahalı oluyor. Ben hazır sistemleri ve gece indirimlerini kasdettim. Onlarda da internetten alışveriş yapıyorsun, kargoyla geliyor.

TİTAN.

80+ Platinum
Kesinlikle internetten vatan genelde pahalı olur bu tarz durumlarda

aykn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Aykan UNER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parça parça toplandığında %99 daha pahalı oluyor. Ben hazır sistemleri ve gece indirimlerini kasdettim. Onlarda da internetten alışveriş yapıyorsun, kargoyla geliyor.
anladım teşekküler

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
Valla hocam ben pc almadan once tabi 1 sene fln oldu vatana gitmistim 12 k ya i3 1660 kitliceklerdi iyiki almadim ,birkac ay internetten 14e 3060 li aldim

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
Bir sürü şubeleri + çalışanları var. Nerdeyse her şehirde elden alma imkanın var. Haliyle biraz daha farklı olabiliyor fiyatı. Ama bu hep pahalı olduğu anlamına gelmiyor tabi aralıkta 12400f 3060ti sistemi 13.300'e almıştım. Güzel kampanyalar oluyor arada.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Starlex

80+ Silver
Top Bottom