ya şimdi pc toplayacağım yakınımda vatan var oraya gidip toplamakmı internettenmi diye dşünüyorum ve kafam karışıyor diğer internetten satan siteler çok uzun sürede kargoyu teslim ediyorlar ve bir sorun çıktığında sıkıntı olabiliyor ama vatan dan alırsamda pahalımı olur diyorum kafam karışık açıkçasıGenellikle piyasaya göre pahalı oluyor. Ama zaman zaman piyasa fiyatının da çok altında satış yapabiliyor. Ben şahsen çok ürün alıp sattım vatandan. O yüzden her zaman pahalı olur demek yanlış. Ürün ve fiyat bazında değerlendirmek daha doğru olur.
Parça parça toplandığında %99 daha pahalı oluyor. Ben hazır sistemleri ve gece indirimlerini kasdettim. Onlarda da internetten alışveriş yapıyorsun, kargoyla geliyor.ya şimdi pc toplayacağım yakınımda vatan var oraya gidip toplamakmı internettenmi diye dşünüyorum ve kafam karışıyor diğer internetten satan siteler çok uzun sürede kargoyu teslim ediyorlar ve bir sorun çıktığında sıkıntı olabiliyor ama vatan dan alırsamda pahalımı olur diyorum kafam karışık açıkçası
Kesinlikle internetten vatan genelde pahalı olur bu tarz durumlardaya şimdi pc toplayacağım yakınımda vatan var oraya gidip toplamakmı internettenmi diye dşünüyorum ve kafam karışıyor diğer internetten satan siteler çok uzun sürede kargoyu teslim ediyorlar ve bir sorun çıktığında sıkıntı olabiliyor ama vatan dan alırsamda pahalımı olur diyorum kafam karışık açıkçası
anladım teşekkülerParça parça toplandığında %99 daha pahalı oluyor. Ben hazır sistemleri ve gece indirimlerini kasdettim. Onlarda da internetten alışveriş yapıyorsun, kargoyla geliyor.
Vatandaki bazı hazır sistemlerin fiyatı iyi alınabilir, ama genelde kazık.Vatan bilgisayardan pc alınır mı? piyasaya göre pahalımı
Valla hocam ben pc almadan once tabi 1 sene fln oldu vatana gitmistim 12 k ya i3 1660 kitliceklerdi iyiki almadim ,birkac ay internetten 14e 3060 li aldimya şimdi pc toplayacağım yakınımda vatan var oraya gidip toplamakmı internettenmi diye dşünüyorum ve kafam karışıyor diğer internetten satan siteler çok uzun sürede kargoyu teslim ediyorlar ve bir sorun çıktığında sıkıntı olabiliyor ama vatan dan alırsamda pahalımı olur diyorum kafam karışık açıkçası
hocam ben ucuza ryzen 5 5600 + rx 6700 sistem aldım gayet iyi ama kargolama çok yavaşVatan bilgisayardan pc alınır mı? piyasaya göre pahalımı
Gaming.gen den alırsanız daha f/p a kaçarVatan bilgisayardan pc alınır mı? piyasaya göre pahalımı